dinsdag, mei 29, 2007

Weekend nieuws...






In Nederland is er in het Veld nog een Univé wedstrijd gereden in de regen. Wel wat Belgen aan de start.Jan Van Loon heeft er gewonnen. Na zijn hoofdwonde opgelopen in GG wel een mooie opsteker voor het komende NK op de weg in Nederland. Uitslagen Heren.


Bij de dames Angelina Thomas voor Hilde Govaerts en de Japanse Shinozuka. Uitslagen Dames.

Verder staat er ook nog een klein voorsmaakje van het komende NK op de site van de skatebond.

In Frankrijk heeft Jessica Gaudensaboos er een lap op gegeven door de 4de etappe van de French Inline cup te winnen in Goelo. Uitslagen heren, dames. Gisteren reed ze ook al heel sterk maar ze had blijkaar (zeer begrijpelijk) nog last van de wedstrijd daar. Foto's vind je via Rollernumerique.
In Colombia definitieve selectie voor WK gemaakt. Uitslagen laatste dag.
Bill Begg heeft het nog over één "specialeke" op het Bont forum:
"Hi Skaters,
Good luck to you Junior World track 300 T/T entrants.
PEDRO CAUCIL opening 100 - 9.353, 300 - 25.0791
I know this guy is good, but a junior beating the seniors, perhaps Wouter, Dobbin & Dugento are lucky they are racing senior????????????
Well a Chad or Mantia arrives every Decade or so, Dugento has had his decade of winning, so perhaps a new SUPERSTAR has arrived.
Or is it a one off hit, with everything including the planets lining up successfully."
Tja...
Op een Nederlans forum is er een kleine "discussie" over het al dan niet laten starten van Koen Verwij bij de A-renners tijdens het NK. Ja, onze junioren reden allemaal mee met de senioren en ze deden het niet slecht en er werd toch ook redelijk gekoerst op een zwaar parkoer. Voor éénmaal kan dit zeker geen kwaad (mijn mening hé..)
Op Zepto staat er ook nog een verslag van de wedstrijd in Heverlee en Kwinten Tas heeft vandaag zijn Geburtsdag! Gefeliciteerd en nog veel studiegenot!!!
Dat was het voor vandaag tot een volgende!
greets

2 opmerkingen:

Unknown zei

Dat Jessica gewonnen heeft bij de Elites Femmes is een prestatie.

Wat velen echter niet weten is dat Sabrina Gaudesaboos, mijn andere zus dus, diezelfde wedstrijd gewonnen heeft bij de Nationales Femmes. Gezien de zwaarte van het parcours en het feit dat Sabrina sinds vorige jaar, enkele weken voor het BK, constant blessureleed gekend heeft. Sabrina is sinds een grote maand pas ongeveer van de grootste pijn verlost is, maar trainen gaat nog altijd niet volledig pijnloos.
Voor al dit voorgaande vind ik de prestatie van Sabrina dus minstens even groot gezien ze beide wedstrijden ook gereden heeft en beiden tot een goed einde gebracht heeft ook al was het in Frankrijk een lagere categorie, die 50km heeft ze uitgereden, amper 10minuten meer dan Jessica terwijl Sabrina het grootste gedeelte van de wedstrijd alleen gereden heeft.

Bij deze: Jessica een dikke proficiat met wat je allemaal bereikt hebt(heb haar dat ook al gezegd hoor;-).) Sabrina, proficiat met je prestaties dit weekend en met je enorme doorzettingsvermogen, je bent een voorbeeld voor velen.

Je broerke

Unknown zei

En dat heb ik Sabrina ook al gezegd ;-)