donderdag, mei 17, 2007

Samen trainen

Gisteren, woensdag dus, zoals gewoonlijk op de piste van Tienen getraind met de club. Nu hadden we gezelschap gekregen van Jens Maertens die vanuit het "verre" Mechelen ook eens kwam meerijden.
Wel, ik vond het wel leuk,de renners vonden het leuk en ik hoop Jens ook. Is zeker voor herhaling een vatbaar. Begrijp eigenlijk niet goed waarom er vroeger altijd een "kom niet op mijn piste" mentaliteit was/is. Een gemakkelijke manier om jezelf naar het volgende stapje te heisen is, denk ik, om met renners te trainen die rond jouw niveau zitten. Als je dan de pech hebt dat dit in je club niet het geval is waarom niet samen trainen?

Anyway, Jens als je nog eens goesting hebt ge moogt altijd komen meebollen.
Verder met het nieuws. Peter Doucet heeft enkele toffe weetjes op zijn site staan die hij heeft verzamelt op verschillende WK's. Enkele voorbeelden.
'It’s always important to skate fair and have good sportsmanship, whether you’ve been cheated or not. It’s always important to prove your worth with your actions and not your mouth'.
Joey Mantia

'It’s the best feeling in the world because we train like the world’s best. At the world championships, we skate like the world’s best. Other countries want to beat Colombia because it is the best'.

Cecilia Baena

Op diezelfde site vind je ook de link naar een filmpje over Korea. (let vooral op de boys in Hyper kostum) :-)

In Nederland dan vanalles aan de gang.

Eerst en vooral de wedstrijd in Heereveen.Gewonnen door Ronan Sanchez voor Alexis Contin en Michaud. (volledige uitslag)
Dan zijn daar op dit moment ook de nationale kampioenschappen bezig. (hier updates)

300m is gewonnen door :
1, Michel Mulder (Lindenholz), 27,05;
2, Ronald Mulder (Lindenholz), 27, 13;
3, Sjoerd Huisman (Nefit), 27,29;
Dames:
1, Bianca Roosenboom
2, Elma Devries
3, Margo van der Merwe
Later waarschijnlijk meer..
Nu later dus en hier een verslag van de eerste dag.


Nieuwe wielen zijn Gyro! De skatingsisters hebben deze en gaan er misschien op rijden. De Inline Planet heeft er een artikel overgeschreven. Ziet er wel flashy uit of ze goed zijn??? Blijkbaar zijn ze wel goedkoop. Mag wel als je hoort wat de MPC wielen kosten tegenwoordig..(sjans dak gestopt ben!)

Foto's van de Italiaanse kampioenschappen Seniors in Piacenza vind je hier.

Dan nog een link naar www.Inlinetv.net. Daar vind je enkele leuke video's over Rennes.
Interview Jana Gegner en Nicole Begg.


Ferre rijdt zaterdag in Regensburg een marathon. Er zijn voor het moment 7200 inschrijvingen (alles bij elkaar natuurlijk).


Voila tot zover het nieuws voor vandaag. Ga nu verder Heroes kijken tis zalig!!!!

Geen opmerkingen: