woensdag, mei 09, 2007

Drip,drup,...


Wk in Colombia. Zoals je ziet zijn er druk bezig met het voorbereiden. Blijkbaar hebben ze zware problemen met het klimaat daar om de piste te leggen, maar alles blijft toch op schema. De weg 400m lang 9m breed zou al af zijn. Ze moeten nog juist de toplaag aanleggen en wat pietluttigheden afwerken.
Over de piste staat er dat ze deze nog aan het bekisten zijn en dat er een rode syntetische compound over komt die door Italianen zou gelegd worden??? Hier kan je zelf je Spaans testen.

2009 het Wk in Zwitserland dus Dobbin al daar! Meer bepaald in Weinfelden, waar ook deze schitterende nieuwe piste ligt!Hier de website en daar vind je ook enklele filmpjes op.

Rollerblade heeft hun eigen nieuwsbrief opgericht en deze zal om de 3 à 4 maanden worden uitgebracht. Wel niet echt goede kwaliteit voor op pc te bezichtigen. Je vindt ze ook op de verschillende marathons.


In Italië kun je nu eindelijk ook de marathon foto's bekijken van het nationale kampioenschap daar. Donderdag (morgen dus) beginnen daar hun nationale kampioenschappen op de piste in Piacenza. (hier programma)



Dit weekend is er wedstrijd in Zemst en de World-cup in Rennes die vermoedelijk hier live te volgen is. (misschien betalend??)


Verder nog de uitslagen van Wilrijk van vorig weekend op hun nieuwe piste.


Als laatste dan nog de foto's ,1,2 van de jaarlijkse stage van Tienen in Frankrijk.

Afsluiten met mooi weer!



Greets

Geen opmerkingen: