vrijdag, mei 30, 2008

Busy weekend

Druk dit weekend. In Nederland heb je de Baankampioenschappen, in Duitsland heb je op zaterdag een wedstrijd voor de GIC en op zondag heb je maar liefst 2 wedstrijden voor de GBC.

Ene is in Duisburg het Duits kampioenschap marathon, de andere is in Kassel. De Duitse renners zijn verplicht mee te rijden in Duisburg, de buitelandse renners moeten daar in de fitness blok starten. Vandaar dat Ferre, Maarten en Bart gekozen hebben voor de wedstrijd in Kassel (21km).

Ferre staat momenteel aan de leiding van het klassement in de GBC, Wannes 4e, Bart 9e, Jore 18e en Maarten 26e. Volledige uitslag vind je hier. Orana race team staat 2e in ploegenklassement. Uitslag hier.

In Nederland blijft het ondertussen afzeggingen regenen voor EK en/of WK. Na Carlo Timmerman nu ook Roy Boeve. Blijkbaar heeft veel te maken met het selectiebeleid van Desly Hill. Het lijkt alsof de interviewer (filmpje boven) geen al te hoge pet op heeft over de Nederlandse bondscoach.

Verder in Brugge de internationale wedstrijd waar er een Belgische B-ploeg gaat starten??? en die gaan het kampen tegen... Afin hopelijk komt er toch nog wat volk naar de wedstrijd en hebben ze toch wat tegenstand dan hoeven ze niet samen de wedstrijd uit te rijden. Wordt bang afwachten...

Later meer...

Geen opmerkingen: