zondag, juni 01, 2008

Sssssweep!!!!

1,2,3 voor de renners van Orana in Kassel (Duitsland). De competitie had niet de sterkte die het op de andere wedstrijden heeft door het samenvallen van het Duits kampioenschap marathon in Duisburg, toch was het nog een zware wedstrijd.

In Kassel is het dus ofwel omhoog of omlaag. Weinig vlakke stukken tussen en er werd constant aangevallen door de renners van Junkers. Van het sterke powerslide blok was niemand aanwezig, subaru had alleen de derde van Wilhelmshaven Aaron Arndt die aan de start stond. Hij werd uiteindelijk 4e.

Dankzij een verkennig vooraf wisten de renners goed hoe de aankomst erbij lag. Nog was er een klein foutje, Jore kwam op kop voor de sprint voor te bereiden en ging aan de kant wanneer er nog een kleine 2km te gaan waren Jore werd 9de. Kleine misschatting van de te rijden afstand dus. Bart en Wannes hebben dan overgenomen, Ferre in 3e stelling. Vlak voor de aankomst was er dan een bocht naar links, Ferre lichtjes het gat laten vallen op Bart en Wannes voor de bocht, Bart 1 en Wannes 2, Ferre heeft dan Aaron Arndt nog afgehouden voor de 3e plek.

Het Orana Team doet vooral goeie zaken in het eindklassement, Ferre zit iets steviger op plek 1, Wannes springt naar alle waarschijnlijkheid op het podium (3) en Bart zal ergens rond plek 4 komen waardoor er weer meer mogelijkheden zijn in het alg. klassement. Volledige uitslag + de vernieuwde website hier (foto boven), deze zou nu meer moeten worden geupdate heb ik mij laten vertellen...

Vandaag is er ook eentje jarig, de foto is een lichte hint en onderstaande ook! Dat komt ervan niet grappige mopkes vertellen over mij op stage!!! :D
slus

2 opmerkingen:

Kevin zei

'+ de vernieuwde website hier (foto boven), deze zou nu meer moeten worden geupdate heb ik mij laten vertellen...'

T schijnt eh :) We gaan ons best doen, maar er komt ook wat interactiviteit met de bezoekers. We halen 50-70000 bezoekers per maand en dan vooral op de Engelse versie van de website. Vandaar dat we de Nederlandse er intussen hebben afgehaald.

Gr
Kevin

Itachimaru zei

Paginavisits bedoelt ge... Als het unieke bezoekers zijn dan moet ge dringend werk maken van wat reclame op je site voor meer inkomsten...

Natuurlijk is de engelse "markt" een pak groter, dus als het je voor het meeste bezoekers te doen is zeker gaan voor het engels.