donderdag, juni 26, 2008

Pre EJK-koorts

Vandaag een schitterend weertje, weliswaar met een zeer straffe wind. Ideaal dus om eens goed te trainen. Trainingsplek op woensdag is naar goede gewoonte de rolschaatspiste van Tienen.

Probleem met de piste in Tienen is dat ze tegenwoordig super hard wielen wegvreet! Gevolg is dat de renners na welgeteld 1x500m met versleten wielen zitten --> kunnen bocht niet houden --> snelheid weg--> doel van de training (gedeeltelijk) weg. Desondanks het "bochtrollen" en voorzichtig uit versnellen, kwamen ze toch elke keer aan een tijd van 43 seconden, wat niet slecht was gezien de omstandigheden.

Om de training af te sluiten hebben we dan ook nog eens 2x een 100m geforceerd, op die 100m hebben we in Tienen nu een nieuwe FMOT, kleinste Swings reed een tijd van 9"84. De conditie zat al snor en de snelheid gaat wel degelijk de goeie kant uit. Woensdag 8 dagen wordt er vertrokken naar Denemarken. Voor het zover is staat er op zaterdag voor een deel van het Orana-team in Nederland nog een wedstrijd op het programma, van daar wordt er doorgereisd naar Hamburg waar het volledige team een halve marathon voor het GBC-klassement rijdt. Maandag is er dan nog een ganse dag met de nationale ploeg in Gent.

Nog enkele belangrijke dagen dus, we kijken er naar uit, vooral dan naar hetgene wat erna komt...

greets

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Was toch elitetraining in Mechelen.

Huub80 zei

wat is er juist in Gent?
Training? op de rolschaatspiste?

Ik vrees dat jullie dan een probleem kunnen hebben.. Het is dit weekend zeer druk op de b-meersen (minivoetbal wedstrijd), en op de rolschaatspiste staat het volledig vol..

(tenzij het volgende week pas is, dan geen stress! ;o) )