vrijdag, juni 20, 2008

Nieuwe wielen!!!

Het is zover (Answer,..., toch niet!!) Hyper komt als eerste uit met nieuwe wielen. Ze zijn te vinden op de hyper pagina. Hieronder enkele voorbeelden.
Ze brengen ook een volledig nieuwe indoor set uit. De strijd in wielenland barst nu helemaal los! Na Matter komt nu dus Hyper met nieuwe wielen uit, het is nog wachten op de Answer wielen en misschien iets nieuws van MPC?? Naar alle waarschijnlijkheid gaan deze op het WK ineens weer met een superwiel uitkomen dat dan meestal maar in beperkte mate beschikbaar is, we zien het al gebeuren,...

In de US hebben de jaarlijkse trials weer plaatsgevonden. Hieruit wordt via een puntensysteem hun nationale ploeg gekozen. Vandaar dat je ook soms enkele rare resultaten ziet (vriendjes in de ploeg krijgen). De selectie is nog wel niet bevestigd maar zou er zo (onder) gaan uitzien.

Senior Men
Dane Lewis
Joey Mantia
Harry Vogel
Michael Cheek
Josh Wood
Sebastian Cano

Senior Women
Sara Sayasane
Emily Scott
Brittany Bowe
Chelsea Creveling
Katelyn Horning
Erin DiJulio

Junior Men
Keith Carroll
Jake Powers
Hank Galbraith
Justin Mannon
Kevin Quandt
Jonathan Blair

Junior Women
Mariah Richardson
Erin Jackson
Melanie Bradley
Briana Kramer
Sophie Webb
Alexandra Harris

De beknopte resultaten vind je hier. Met dank aan de cadomotus blog voor dit zo mooi en snel online te plaatsen. Foto's van het event vind je via Linda Wood (zo'n 4000 (slik) ) alsook via haar blog (oa waarom Dane Lewis de 300m won voor Joey Mantia, of haar interpretatie ervan).

Tussen al die foto' s een oude bekende Wooter! :-)

Voila, Post nummer 400!! is een feit! Laatste dagen veel nieuwe bezoekers, tot 200 unieke bezoekers per dag (een nieuw hoogtepunt) terwijl ik al een week niks te vertellen heb (school vraagt te veel aandacht), misschien het feit dat er andere mijn posts gebruiken om rond te strooien wat ze zelf niet durven zeggen. Blijft wel grappig!

Stillekes aan komen we dichter bij de maanden van de waarheid, EK en WK (nog niet echt) zitten eraan te komen. Examens bijna gedaan voor de meeste dan kan er nog effe goed getraind worden en dan zien we wel binnen een goeie 2 weken wat het geeft...

greets

Jelle Spruijt --> SPRUYT

Geen opmerkingen: