zaterdag, juli 05, 2008

Op retraite

Na een dikke 400 posts was het tijd om me even af te zonderen van het wekelijkse blog bestaan. (eigenlijk gewoon vakantietijd...)

Een week dus zonder skeeleren, websites doorsurfen, ergeren aan verschillende zaken. Gewoon een weekje effe weg van alles. Alhoewel weg..., Zaterdagmorgen vertrokken, zaterdagavond verslag van de wedstrijd in Nederland (Sliedrecht), zondagnamiddag verslag via telefoon van wedstrijd in Hamburg. Helemaal zonder skeeleren was het dus ook weer niet ...

Wedstrijd in Hamburg dus, dik succes voor het Orana Team. Clean sweep + de nieuwe recordtijd wat hun nog een extra cent oplevert.

1. Ferre Spruyt
2. Maarten Swings
3. Bart Swings
4. Wannes Van Praet
7. Jore Vandenberghe

Volledig resultaat vind je hier. Voor de tussenstand in het algemeen klassement levert het nu ook plek 1 tot 3 voor Orana op. Hamburg tv heeft er ook een video van (onder) of link hier.

Hella Halbmarathon Skater - hamburg1video

Hella Halbmarathon Skater - hamburg1video

Waar ik bij terugkeer natuurlijk niet onderuit kwam was het "akkefietje" in Nederland met ROy Boeve en de SBN. Er wordt vanalles gezegd en geschreven en als je veel tijd hebt (zoals ik) moet je maar eens lezen. Hier enkele links; skeelerforum 1, 2 , Bont forum, Skatepodium 1,2,3 en 4.

Veel problemen blijkbaar rond wijze van selecteren of de duidelijkheid en interpretatie daarvan. Wel jammer dat er dan zoals gewoonlijk "clowns" op verschillende fora hun gal beginnen te spuien al of niet anoniem. Wat ik wel zeer vreemd vond is dat de andere leden van de Nederlandse ploeg even hun nu mede-ploegmaat gaan bekritiseren over het feit dat hij dit en/of dat niet is/doet. Blijkt nog maar is dat het in elk land gewoon dezelfde problemen voorkomen, alleen is het hier nog eens extra uitvergroot met dank aan skatepodium,...

On the Happy side!! EJK komt eraan. Belgen zijn al even ter plekke. Is een ongeloofelijke rotpiste!! Schuift super hard, zelf starten zonder te slippen is onmogelijk. Morgen weten we wellicht meer.

Slus

Geen opmerkingen: