maandag, juli 21, 2008

Start EK!

Vandaag start het EK senioren in Gera. Zoals gebruikelijk start men met een 300m en met de punten/afvalling. Punten/afvalling van de seniors heren wordt in reeksen gereden. Eerste 14 renners gaan door naar de grote finale.

Eergisteren werd er geloot voor de startvolgorde. Op de piste staan de seniors heren op plek 19 ( wat dus niet echt voordelig is op een kleine piste als Gera). Op de weg was het ergens rond de 8ste. Dames staan er beter voor, die hadden de 7e plek dacht ik.

Vandaag dus 300m, al direct een serieuze podiumkans. Wouter staat redelijk scherp (ondanks wat last van de rug)en gaat al alles goed zit meespelen voor de medailles. Concurrentie is niet van de minste. Duggento is ook aanwezig en zal wel pay-back willen voor de verloren 200m op het WK van vorig jaar.

Voor de rest in het herenkamp alles goed. Maarten had voor het vertrek last van de buikspieren, maar dankzij de goede zorgen van de kinesist is alles terug in orde en zou hij op volle sterkte moeten kunnen aantreden.

Bij de dames een sterke Suzanne. Volgens mij rijdt ze beter dan ooit. Op de training in Gera reed ze 11"61 over een 100m en al wie Suzanne kent weet dat het voor haar zeker geen slechte tijd is. Ben benieuwd hoe ze het er vanaf gaat brengen.

Straks weten we meer. Ik probeer u tussen verbouwingen in op de hoogte te houden.

slus

Geen opmerkingen: