dinsdag, juli 08, 2008

Finale 1000m juniors + ploegkoers


Finale 1000m met dus zoals gekend 2 Belgen, Bart en Jore bij de start "strategisch" helemaal vanachter. Mogwli zat achter Bart. Italianen met 2 aan de kop. 3 ronden van het einde valt er een spanjaard vlak voor Bart, Bart wordt recht gehouden door Mogwli die achter hem zat.


Ondertussen kiest er een Italiaan het hazepand vooraan. Gevolg Bart moet aan een achtervolging beginnen, die er eigenlijk nooit geen mocht zijn, gelukkig voor hem en ons slaagt hij er nog in om op het laatste rechte stuk de overwinning van de Italiaan af te snoepen.Bill Begg heeft het er over op het Bont forum.

Na de 1000m werd er de ploegkoersreeksen gereden. De Belgen gingen daar vlot door naar de finale met 5 andere landen. In de finale was het een spannende wedstrijd. De Italianen gingen iets voor het einde tegen de vlakte. De weg lag open voor de titel, in de laatste ronde moest Bart nog met de Portugezen afrekenen, zogezegd zo gedaan. Titel nummer 4 dus voor Bart en de eerste voor Wannes en Niels.

Morgen rustdag en de weg verkennen. De weg ligt een eindje van de piste. Morgen vertrekken Maarten, Ferre en Suzanne ook naar Denemarken. Kwestie van nog een beetje te supporteren en hier en daar ene onder zijn voeten geven wanneer deze weer te ver achteraan en/of te lang blijft zitten!

Morgen effe een recap van het pistekampioenschap en van het andere skeelernieuws,...

Slus

1 opmerking:

philippe zei

Meteen raak voor Bart Swings op EJK
http://www.vlaamsesportfederatie.be/