zaterdag, mei 24, 2008

I do it for the belt

Vandaag Megapool World On Wheels in Vorden. Doelstelling voor de wedstrijd was het terugverdienen van het "lichtjes" overdreven inschrijvingsgeld (35€). De dag begon met een sprintwedstrijd over 200m in de aankomststraat. Volgens de reglementen werd er gereden volgens tijd. Ferre werd hier tegen Sjoerd "uitgeloot" om hun onderlinge puntenstrijd te beslissen. Ferre won de reeks met een redelijke voorsprong. Sjoerd ging ook door met zijn tijd. In de halve finale was het ineens niet meer op tijd maar een afvalsysteem. Ferre had een ongunstige loting en werd dan 4e positieve was wel dat daarmee 50€ verdiende en dus al uit de kosten was. Bart werd op de 200m 5e en kon daarmee ook al 25€ van zijn inschrijvingsgeld terug recupereren.
Volledige uitslag 200m:
1. R. Mulder , 2. S. Huisman , 3. M. Huisman , 4. Ferre Spruyt , 5. Bart Swings.

Iets later werd dan de WoW op gang geschoten. Ferre had last van zijn maag opgelopen tijdens de 200m sprinten. Bart ging direct verder met het terugverdienen. Volgens Ferre was Bart elke sprint als eerste over de meet voor de premies. Ferre nam dan ook nog eens enkele 2e plekken mee. Wannes "steenkapper" Van Praet was ook mee en schoof mee in de ontsnappingen afwisselend met Ferre en Bart.

Enkele ronde voor het einde was er een groep weg waar ze niet bijzaten. Deze werd iets later ingehaald en Ingmar Berga sprong weg uit deze groep. Op een goeie 1300m voor de meet hebben de Orana renners zich op kop gezet, waar eerst wannes gedurende een 700m alles uit de kast gehaald heeft, daarna Ferre overgenomen en voor de laatste bocht is Bart gegaan en kwam als eerste over de meet gevolgd door Mark Horsten en Sjoerd Huisman.

Goeie wedstrijd voor de jongens, morgen starten dezelfde nog op het BK marathon in Wilrijk. Maarten Swings zal niet deelnemen wegens examens, dus zullen ze het onder hun eentje moeten klaren.

Verslag van Skatepodium vind je hier. Foto's door de ongeloofelijke Harm de Boer (hier de rest).
Volledige uitslag vind je hier. Let vooral op de ongelofelijke gemiddelde snelheid over 1 ronde van Bart--> 46,018Km/h

1 opmerking:

Kevin Van Lancker zei

Goeeeee bezig!!! :)