maandag, mei 19, 2008

Bk 2008

Zeer succesvol weekend achter de rug voor onze club. Ben niet echt constant bezig met cijfertjes maar met 5 algemeen kampioenen, 19 gouden medailles, 5 zilveren en 3 bronzen medailles mag ik toch zeggen dat we het redelijk goed gedaan hebben!

Yannis Vandebeeck (foto) kwam misschien voor sommige als een verrassing uit de hoek, maar voor de meeste die de voorbije koersen gevolgd heeft weet dat hij heel goed bezig was en dit afgelopen weekend verzilverd heeft met enkele gouden medailles en de algemene titel bij de kadetten.

Verdere uitslagen vind je hier.

De hoofdrol op het BK werd op zaterdag opgeeist door de dames en heren in het wit. Ook voor hun was het de belangrijkste wedstrijd van het jaar!! De scholieren dames, rijden op een half natte piste, Siemen Tas moest tijdens zijn 300m uitwijken voor de plassen op de piste, verzamelen op het kletsnatte middenplein vlak voor een 300m!! Zo ging het nog even door tot en met de seniors. Bij de jeugd slaagde ze er zelf in om voor de verkeerde rensters te bellen, valpartij tot gevolg en reeks herrijden. Iedereen heeft wel gezien dat er zo goed als geen renners op het BK stonden, wel de witte garde op het binnenplein is goed bezig om de groep nog wat kleiner te maken. Al enkele stoten gezien maar dit was wel weer eentje voor in de boekjes.

Afin laat ons niet teveel op de negatieve zaken focussen, er waren wel enkele mooie prestaties en ondanks het lage deelnemers aantal was er op sommige koersen een meer dan behoorlijk niveau.

Deze morgen werd dan ook de selectie bekend gemaakt door de rollerbond.

Voila genoeg voor vandaag, morgen vroeg op want de bandieten van de spoorweg staken!!

Geen opmerkingen: