dinsdag, mei 13, 2008

60m dash for cash!

Kom, dash for glorie...

Vandaag een dag om in te kaderen. Op de training vandaag enkele korte sprintjes (60m). Ik dacht kzal men beste sprintersbenen maar eens opsteken. En KABOEM! Wie had het aan zijne rekker... junior wereldkampioen Bart "kleine" Swings. Spijtig genoeg was er niemand met een camera in de buurt anders had ik het heugelijke moment met jullie kunnen delen.

Nu benieuwd wat dit geeft voor komend weekend. De vraag die nog niet helemaal opgelost is, 100mm of 110mm voor de piste wedstrijden...

Zijn nog enkele dagen dus...

De skatingsistersblog heeft al een prognose voor komend weekend uitgebracht mijne volgt zoals woensdag of donderdag ergens.

greets

3 opmerkingen:

Wouter zei

Als je de afgelopen wedstrijden bekijkt is dat niet echt een vraag(100 mm vs 110 mm). De wedstrijden in Pamplona zijn daar nog maar een bewijs van; 2 wereldrecords gesneuveld in de lange afstand en 24.8 op 300m was ook al niet slecht. 110mm all the way dus!

Itachimaru zei

Tis natuurlijk nu al effe geleden dat ge over de piste in Zemst gehobbeld hebt... :D

Wereldrecords op de lange afstand heeft gewoon te maken met de goede piste en de 100mm of 110 had ni echt uitgemaakt denk ik, record was al van WK Zandvoorde, was het toen al 100mm??

24.8 is zeker ni slecht, moet er natuurlijk nog de juiste benen hebben onderstaan om ze te laten vertrekken hé. Nu ik peins wel dat het 110 zal worden. We zullen wel zien wat het wordt op het BMX parkoer zaterdag...

Wouter zei

hehe kan je natuurlijk over discusieren tot in de vroege uurtjes...vraag je gewoon af wat de tijd nu kan zijn in Zandvoorde op 110 mm als Duggento hem eens smijt...zal wel dik onder 24.8 zijn. Ik nam Pamplona als voorbeeld maar er zijn andere bewijzen: Zug bvb. Ook hier indoor zie je iedereen vlot 0.5s sneller gaan dan vorig jaar; veel met de grote van de wielen te maken. Wel even opmerken dat bvb Mantia en vele anderen al van in de winter 06 op 110mm wielen reden en die nu wel vlot gewoon zijn...maw het duurt wel even voor je het onder de knie krijgt. We zien wel waar de toekomst ons stuurt. Zelf de "kleintjes" beginnen hier stillaan op 110mm te rijden (wel geen 4 x110mm natuurlijk) en ze doen het vrij goed daarop.

Succes dit weekend en de groeten daar!