vrijdag, mei 09, 2008

Inhalen nieuwtjes...

In San Francisco Joey Mantia nog eens op zijn sloffen de marathon gewonnen. Mooie 2de was Wouter Hebbrecht. Verslag hier. Foto's via de inline planet.

In Nederland Jessica Gaudesaboos gewonnen voor 3 van haar ploegmaats.Verslag dames, Heren.

In Nederland ook een klein beetje opschudding over het feit dat Arjan Smit past voor het EK en WK. De reden hiervoor laat hij in het midden. De manier van selecteren in Nederland roept ook toch enkele vragen op. "De besten gaan " is wel heel vaag...

Wat materiaal nieuws. Powerslide heeft vanaf 1 april de wereldwijde distributie van Matter wielen gekregen. Daarbij hebben ze dan ook nog eens deze knappe website opgericht. Je kan daar de nieuwe matters al eens bekijken.

Stillekes begin je je dan toch af te vragen wanneer de Answer (luigino) wielen op de markt gaan komen. Ze hebben al een ongeloofelijke achterstand en het duurt nu toch al een tijdje. Ze kunnen natuurlijk wel rekenen op het grootste uithangbord van het hedendaagse skeelergebeuren Mr. Mantia, maar dan mag het toch niet meer te lang duren... Hier nog een samenvatting van de nieuwe matter wielen via Inline Notebook.

Op de blog van Nicole Begg zie je hoe ze op haren "teut" gegaan is. Op zich geen wereldnieuws natuurlijk, tenzij papa er een grote hype rond maakt dat de superstar op de grond is gegaan, de schuld van een ander, van het parkoer, van de wielen,...

Wel grappig dat er over al de "niet-superstars , geen familie of niet bont gesponserd" die tegen het asfalt smakken wekelijks er weinig gezegd wordt. Hoe gaat het spreekwoord nu weer, "Eigen kind, schoon kind,..."

Iedereen dat al een tijdje skeelert op welk niveau dan ook, kent het gevoel dat er op dat moment door je gaat... :-)

Komend weekend organiseert men de San Antonio wedstrijd in Pamplona. Enkele Belgen nemer er deel. Britta Vanturnhout, Suzanne Van Praet, Wannes Van Praet, Karel Meulders, Kwinten Tas, Sander Corne. Ze nemen allemaal deel in de categorie senioren. Verdere deelnemers vind je hier.
In België is er de jaarlijkse Pinkstertweedaagse van RSC Heverlee, programma vind je hier.

Geen opmerkingen: