woensdag, augustus 08, 2007

WK- Skeelerspel

De ondertussen welbekende skeeler/schaatssite skatepodium.com heeft na het Ek- spel nu ook een Wk spel. De bedoeling is dat je een gokje maakt op hoeveel gouden medailles er aan elk van de landen op de lijst gaan toebehoren op het einde van het WK.

Zoals je ziet heb ik gegokt op 2 gouden medailles voor de belgen. "Positieve mentaliteit van Renee" dat de overhand neemt! Hier kan je je inschrijven en hier staan dan ook nog eens de spelregels.

In Cali zijn ze nog altijd "potteke-stamp" aant spelen over wel dan niet op de piste rijden. Nu blijkt dat de "2de" piste wordt gebruikt voor een rollerhockey toernooi dus nu kunnen ze daar ook al ni meer op trainen. Ferre had van Wouter al een gedachte gekregen over de wielkeuze en deze viel bij de meeste op de geel of groene matters. De echte wielkeuze zal waarschijnlijk wel bepaald worden als de Amerikanen aankomen (samen met de Belgen) en allerlei prototype's uit hun zakken halen.

Michael Byrne heeft op cadomotus ook een reisverslag gemaakt van zijn trip naar Cali. Wel interessant daarop is waar hij zijn vliegtuigtickets gehaald heeft. http://www.cheaptickets.com/

Mundopatin heeft ook zijn website waar je het Wk kunt volgen bekend gemaakt.

Als het nu zou ophouden met regenen straks training in Tienen.

greets

1 opmerking:

Wouter Hebbrecht zei

Hi Jelle,

ondertussen zijn alle problemen opgelost en is de piste beschikbaar voor iedereen. De Belgen hebben een uurtje in de voormiddag en anderhalf uur in de namiddag t.e.m. zondag dus dat ziet er al goed uit. Over de wielen, wel ik denk dat MPC terug zal overheersen op de piste net als vorig jaar. De prototypes doen het alvast niet slecht ;-)
Groeten in Belgie!

Wouter