donderdag, augustus 23, 2007

Zilver Bart

Straks terug Wouter Joey sprint op laatste rechte lijn???

Hier gaan we weer. Wouter in de finale 500m met Joey Mantia, Luca Presti en Simone Bellia.
Bart uit de finale gehouden door de winnaar van de 300m piste Pedro Clausil COL en winnaar 200m Daniel Craig AUS. Spijtig want met wat geluk zat hij in de andere reeks en kon hij "gemakkelijker" doorstoten naar de finale. Zal nu in de afvalling moeten gebeuren...

Annabel 15de geworden in haar afvalling wedstrijd... Mooie prestatie zagen we daar van de Duitse Sabine Berg, zij won de sprint van de groep met haar voetje!

Bart 2de!! Dat kleurke had hij nog niet. Italië met Bugari wint in de sprint met een klein verschil. Daarna gaan ze allebei doodleuk effe op de grond liggen. Op eerste zicht geen erg. Bart stond direct recht. De Italiaan iets daarna. Dan was het nog effe wachten op het resultaat van de fotofinish en ... ZILVER! Koen Verwij pakt de bronzen medaille. In de winter blijkbaar terug wat meer op voetje gooien oefenen, Italiaan gaat beduidend lager dan Bart. Dat kunnen we ni hebben hé! :-)
Senior Dames, Nicole Begg tegen de vlakte gegaan, Goud voor Brigitte Mendez COL, Zilver Alexandra Vivas COL, Brons KOREA. Makkie voor de Colombiaanse. Is wel opvallend hoe Korea ineens een toontje lager moet zingen tijdens de wegkampioenschappen...
Seniors heren afgelopen. Ferre ergens rond de 20-25. Wedstrijd ging al beter, even op kop gereden en redelijk uit de dubbele afvallingen weggebleven. Dan vanachter geraakt en wat te lang blijven zitten en eruit. Weer maar eens een "record" aantal deelnemers. 74 renners. Veruit de grootste groep op het WK. Mr. Mantia heeft zijn sprint nog maar eens in gang gezet de laatste ronde en badabing! Goud NR. 4!!! Voor Cifuentes en Zangarini (deze werd wel gehinderd door Yann Guyader, die even zijn onsportieve kant liet zien, was anders wel nog een mooie sprint geweest...)
Nu gaan slapen, morgen op om opt school te werken!
Slus

1 opmerking:

Anoniem zei

was francolini ipv zanga zanga gevalle maar toch trg gekeerd ni et slecht

smeisser