zondag, augustus 19, 2007

Brons voor Bart!!!!

Eerste medaille is binnen voor de Belgen! Bart heeft een bronzen medaille gehaald op de 10km punten/afvalling. Begon goed, eerste sprinten aan zich laten voorbijgaan en dan enkele keren gebikkeld met de Italianen (één keer in de tang gezet dat ze een punt afpakte) en dat punt was dan juist één tekort voor de zilveren plak.

De gouden medaille was wederom voor Korea. Mooie ontsnapping en verschillende sprints gepakt en dus verdiend gewonnen. Nu als we terug denken aan EJK, eerste dag is nog wat aftasten, als dit al kan op dag 1,wat dan morgen??

Wannes direct op de hoogte gesteld van de "wetten van het WK" slecht starten is bijna direct einde wedstrijd. Er wordt zo hard gereden, dat je wanneer je een mindere start hebt je al over extra kwaliteiten moet beschikken om dit terug goed te maken. Komt dan nog is bij dat het op de piste 2x moeilijker is om iemand voorbij te steken. Nu morgen is er een nieuwe dag en geen 2x tegen dezelfde steen... plus de weg komt er ook nog aan en dat is zeker iets voor de belgen.

Resultaten vind je van al de koersen hier en via mundopatin. PatinCarrera heeft het iets te licht ingeschat. Zal zeker nog tot morgen duren eer deze weer online zijn en dan nog...

Bij de heren Ferre ergens rond de 20ste plek geeindigd. Moet beter kunnen straks op de afvalling en op de wedstrijden op de weg.

Op de eerste dag al iemand die zijn groot gelijk haalt. Giovanni Martignon (Italiaanse selectie) heeft zijn "vedetten" in het begin van het jaar (na de beschamende prestatie voor hun dan in Anyang) bij elkaar geroepen. Ze hebben daar allemaal besloten van het eens op zijn manier te proberen (lees minder marathons rijden en samen voorbereiden) en vandaag al direct het resultaat Fabio Francolini wint de punt/afvalling bij de Seniors heren en dat is al effe gelden dat ze de fond winnen op WK, maar het verhaal is nog ni afgelopen, voor morgen zitten er nog boys ready en die gaan ook vliegen!!!

Ik ga nu slapen en morgen hoop ik wel foto's te hebben van de exploten van onze belgen! Wouter en Annabel doe het nog goed, eentje is alvast binnen!! Laat de rest maar komen...

greets

2 opmerkingen:

Unknown zei

Het is toch Sabine Berg die aan de start staat ipv Annabel.

Proficiat ZWINGZ !

Kevin

★ Terrinha ★™ zei

PROFICIAT!!! :D
Step by step & the gold is yours!

=]* Terrinha