woensdag, augustus 15, 2007

Cali round- up


Foto's Peter Doucet

Nog snel even wat nieuws van de voorbije dagen posten.

De valpartij van gisteren heeft niet zoveel schade opgeleverd bij Annabel en Jore. Annabel wat last van de heup (skatingsisters) en Jore had wat schaafwonden maar al bij al viel het redelijk mee. Peter Doucet heeft er een pic van genomen en klein verslagje...

Gavin Pollock heeft het over de tropische regenstormen die daar af en toe het land teisteren, maar weer snel verdwijnen.
Lucky Luc zijn verslag is ook aangepast. Alle bagage nu in het hotel dus kunnen ze er volledig tegenaan.

Fedepatin heeft nu ook het cv van de seniors heren op hun site geplaatst. Natuurlijk wel een grote domper met het wegvallen van Diego Rosero voor hun team.

Op het bont forum een interessante post over "the coach that is Bill Begg".

Skatepodium heeft ook nog een lijstje klaar, waarin je "De toppers" vindt van het Wk! Seniors Heren en Seniors Dames. Verdienstelijke poging al wordt er hier en daar wel wat vergeten of zonder inzicht besproken. Als straks (morgen,niet) de juniors heren aan bod komen ben ik eens benieuwd wie ze naar voren gaan brengen?
Via de site van de Italiaanse Federatie vind je nog meer foto's van de selectie. Volgens mij gaan deze heren het goed doen op het WK. Ze hebben allemaal in het begin van het jaar naar de wensen van de nationale coach geluisterd en de planning gevolgd en het moet gezegd worden ze zien er stevig uit, ik ben benieuwd wat het wordt.
Nog enkele leuke foto's worden getrokken door Sebastian Baumgarter hij is ook verantwoordelijk voor het WK video dagboek dat online komt als het geheel in gang schiet binnenkort...

Via de skatingsisters ook de magistrale link die veel mensen uit hun bed zal houden de komende dagen (mij toch). Het Wk wordt gestreamd, m.a.w. je kan het Wk rechtstreeks op je Pc volgen, niet meer zoals bij PatinCarrera met om de ronde een update maar gewoon live videobeelden. Enkele weken geleden hadden we zo al de Indoor Nationals in de VS. Nu het WK. Aan beelden komen zal wel geen probleem zijn, voor het WK alleen zijn er 400 verschillende camera's meegebracht, die elk puntje (duwtje) van de kampioenschappen moet in het oog houden!

Ideaal zal natuurlijk zijn om zowel patincarrera als roller tv in het oog te houden. Bij de magistrale link (hierboven) vind je het zendschema, je moet deze natuurlijk nog omzetten naar het Belgische uur (zie klokje rechts) zodat je op tijd achter je PC zit. Vraag is alleen nog of de servers die massa aan kijkers gaat kunnen trekken??

Voila genoeg voor vandaag (deze morgen). Alvast een goede reis gewenst aan Herman Swings (supportert in mijn plek) en de familie Van Den Berghe.


greets

2 opmerkingen:

Anoniem zei

http://www.inlinenews.de/cali.html

hier enkele interviews met renners

gr hannes

Itachimaru zei

Had ze al wat lager gezet maar vergeten up to date te houden.

Bedankt!!

Jelle