zaterdag, augustus 18, 2007

SHOWTIME!!!


Foto's Gavin Pollock
Zoals je ziet redelijk wat volk in de tribunes. Gigantische sfeer daar en dan moeten de wedstrijden nog beginnen. Begint het daar natuurlijk te regenen, dus een deel van het programma in de war, zolang ze dit maar niet teveel tijdens de wedstrijden voor hebben, want dat zou dan willen zeggen dat er op het gevreesde (warme) middaguur moet worden gereden.

Paar beschrijvingen van hoe het er tijdens de openingceremonie aantoe ging via Speedskateworld , Gavin Pollock , Linda Wood , Patin carrera.

Nog interessant nieuws vind je via de site van Sebastian Baumgarter. Vooral de Foto's en Video's zijn leuk oa,
Cecilia Baena kan niet meedoen in Colombia vanwege een kwetsuur opgelopen tijdens de colombiaanse trials. Ze geeft nu een interview op patin carrera (foto) waarin ze zegt van volgend jaar meer marathons te willen gaan rijden.

Vicent Henry (GB) staat in hetzelfde interview en hoopt rijk te worden door het verkopen van Bont Skates. Herkenbaar idee...


Over onze Belgen dan nog even. Heb er weinig nog van gehoord buiten dat alles in orde is. De andere (ouders) zijn goed aangekomen. Via de verslagen van Lucky Luc weten we dat de Belgische Consul in Colombia onze ploeg wilt bezoeken. (Wauw)

Hier nog even herhalen het uitzendschema voor vandaag van rollerTV (klokje rechts) en programma van vandaag.

Dus, (subiet) beginnen we eraan rond, 16uur start Annabel met haar reeks voor de 300m. Gevolgd door Bart, Jens, Ferre en Wouter. Bart, Wannes en Ferre rijden dan de lange koers die daarop volgt rond middernacht. Finales 300m gaan nog een pak later zijn ergens rond 3 uur 's morgens.

De tijd van het spelen op de piste is voorbij, wielen zijn gekozen, lijnen geprobeerd (maar waarschijnlijk nog niet helemaal zeker van) veel stof al gevloeid over de tijden die men gaat rijden, zowel over 100m vliegend als ganse rondes als 300m. We gaan het allemaal zien later vandaag.
Verwachtingen zijn hoog gespannen. Zelfs voor een keer bij de Belgen. We hebben buiten Wouter nog kandidaat-podium halers. We zullen snel zien hoe de kaarten liggen. Ergens rond 1uur deze avond weten we al wel meer.

Voor de rest veel succes mannen/Annabel. Doe je best ,dan volgt de rest! Als wijze van aanmoediging de gok van Bill Begg op skatepodium!

greets en niet te lang opblijven (als je nog examen hebt)!!!

1 opmerking:

★ Terrinha ★ zei

Hey, I hope u guys can bring some gold back home! :D

Veel Succes voor allemaal!!!

& Have fun! =]*