vrijdag, juni 29, 2007

Weer voor BK

Morgen begint het Belgisch kampioenschap. Alhoewel het al geruime tijd wat van zijn pluimen verloren heeft is het nog steeds één van de belangrijkste wedstrijden in ons land naar selecties voor EK en WK toe. Misschien zelf dit jaar meer als anders wegens de door iedereen gekende omstandigheden.

Ik hoop dat het morgen niet te fel waait en dat het vooral droog blijft. Ik zou graag van sommige van mijn renners een verbetering willen zien op de kortste afstand en ben benieuwd of dit wel degelijk gaat lukken. Gaan ze even goed doen als vorig jaar? Verbeteren of verslechteren, wat doet de concurrentie, hoever gaan de clubbelangen meespelen in de wedstrijden (vooral senioren dan), eventuele gedachte aan selecties, ...

Als laatste nieuwsgierigheid is er natuurlijk op het einde van het weekend de selectie (als de tendens van de laatste jaren wordt gerespecteerd natuurlijk). Hoeveel renners gaan er mee naar EJK (stond een poll op forum maar is niet echt een éénduidig antwoord op gekomen, dus weet niemand het...), neemt men vanuit elke categorie een renner mee of is het zoals vorig jaar? Seniors?? Wordt eigenlijk weinig over geforumt of geblogd (nieuw werkwoord???).

In ieder geval wordt het weer een hoogdag voor het Belgische skeelerlandschap (zou toch moeten) en tegen morgenavond hebben we dan al een redelijk idee van hoe de kaarten liggen in de diverse categorieën.

Aan alle deelnemers een goede nachtrust en veel succes gewenst op de wedstrijden dit weekend, maak er iets mooi van!

mvg

Jelle Spruyt

Geen opmerkingen: