woensdag, juni 20, 2007

BK fever...Jawel, Marie-José Beerlandt heeft een zilveren medaille behaald op het WK voor veteranen in Zurich. Nu dat wist je waarschijnlijk al , maar hier is ook een foto! (c) http://www.zopf.ch/ PROFICIAT!!!

De link naar alle andere foto's vind je hier. Je vindt ook nog een verslag op de rollerblade website en natuurlijk via de superMANTIA post (Luca Presti zijne naam gepikt...).

Verder vind je hier op een Italiaanse site alles over het EK in Heerde.
Hier nog een samenstelling van de voorbije wedstrijden in Pamplona en de volledige resultaten.Verder nog de Nederlanse Selectie (zonder Wesley Lommers niet aanwezig wanneer gevraagd...) voor het EJK in Heerde. Via de skatingsisters vernemen we ook de Italiaanse selectie.
Dan zijn er in eigen land nog 2 elitetrainingen die zowel via de rollerbond, als ook via het BIC forum worden aangekondigd.
Zoals steeds weer een hetze rond het BK en dan vooral rond de selecties (was al een anonieme post op reacties skatingsisters om de boel op stang te jagen). Zal dit jaar niet anders zijn met de selecties en dan zeker niet met de Amerikaanse trainster. Die tot op gisteren nog steeds niets gehoord had van onze federatie over haar komst naar ons "mail/forum/blog/trainingklap"skeelerland.
Eén ding is zeker Renee spreekt geen nederlands dus zal ze al van een deel gespaard blijven.
Alhoewel, er worden blijkbaar nog wel enkele belangrijke beslissingen genomen in de komende week en misschien krijgen er dan sommige hun zin en sommige niet.. da'st leven!
greets

Geen opmerkingen: