donderdag, juni 28, 2007

Back to the Business At Hand

Na een lange "typ-post" terug naar het oorspronkelijke doel van mijn blog. Nieuws, fatastische verhalen en veel media brengen.

Ik kwam per toeval op een nieuwe site (Italiaanse) http://www.legahockeytv.it/index.php.
Nu op het eerste gezicht lijkt dit één of andere hockey site, maar je vindt er wel "corsa" op en die hebben enkele leuke filmpjes zijnde:
Vooral de laatste link is interessant. Je ziet er proper gedemonstreerd hoe afvalling rijden op piste en hoe deze leiden (Romani) dan de laatste ronde zie je Francesco Zangarini een chique passeerbeweging uitvoeren om dan de wedstrijd nipt te winnen. Is wel redelijk groot (228MB)

Ander nieuws komt er van Barry Publow, een Canadees die films, boeken en trainingschema's maakt. Hij heeft/had een vorm van leukemie en dit is blijkbaar opgelost door het innemen van Himalayan Goji juice. Iets louche??? Lees het volledige verslag/reclame hier.



Niets met skeeleren te maken maar gewoon super VET!! Hier filmpke van de zotten...



Ook nog op het bont forum is men bezig de WIC iets selectiever te maken (vooral voor de dames dan) en eventueel het invoeren van een bergklassement.. Jammer genoeg zijn de meeste parkoers plat.. zoiets misschien???

Op hetzelfde moment als onze nationale strijd, wordt er ook in Spanje oorlog gevoerd. Zij hebben hun wegkampioenschappen. Ook daar zal er veel te bespreken zijn... (is overal wel iets...) De webmaster van speedsk8ers heeft er een stuk over geschreven.

"Will the spanish team suffer from their absence during the next important appointments? Time will tell, but no coach in his right mind would include conflicting characters in his team unless they're called Chad. Sadly, they are not."

In Nederland is er dan ook nog gekoerst. De baanwedstrijden zijn daar afgelopen. Daguitslag , eindklassement heren, eindklassement dames.

Nele Armée moet haar optreden in het sportpaleis van volgende week uitstellen vanwege Natalia problemen--> Klik hier


Teamrollerblade heeft ook nog een interview met Nicolas Iten. Hij heeft van het EK een hoofddoel gemaakt en er zal wel degelijk rekening met hem moeten worden gehouden.

Latersss

Geen opmerkingen: