donderdag, juni 21, 2007

In de lappenmand...

Dacht er niets over te zeggen maar door de enorme blessurelast in de club :-) (voetbaltaal) toch even een post eraan opofferen.

Eerst en vooral Nele Armee heeft last van haar rug, was al een tijdje (voor BK marathon) en is nu helemaal doorgebroken. Zie website. Een serieuze domper voor de komende BK en EK.

Verder heeft Vera Huys dinsdag op de training een doodsmak gemaakt. Na het verschieten en het toedienen van eerste hulp, kloeg zij over een pijnlijke pols en schouder. U weet het al... Na foto's in het ziekenhuis. Gebroken pols en sleutelbeen! De sterke kadetten reeks zal het even zonder Vera moeten stellen, maar ze komt terug sterker dan ooit!

Geval nummer 3: Tim Van Lancker heeft ook een kwetsuur opgelopen,scheur aan zijn rechter kuit. Misschien haalt hij het BK nog maar dan zonder training natuurlijk...

Laatste val is iets ofwat apart. Ferre heeft gisteren in Weinfelden voor de 4de maal een paar van de Bont Magnesium frames naar de knoppen gereden. Het probleem is altijd hetzelfde, de voorkant van het frame is niet gemaakt tegen "sterke" krachten, met als gevolg dat dit altijd buigt en zo het eerste wiel klemt.

Opletten dus met die frames...

Hopelijk blijft vandaag iedereen recht... :)

greets

Geen opmerkingen: