donderdag, juni 14, 2007

Trainen in Weinfelden & gelukkige verjaardag Nele Armee!!!

Klein verslagje van Ferre, die nu in Weinfelden blijft om te trainen voor 2 weken. De komende weekends heeft hij daar wedstrijd (Zurich & Sursee) en de piste is overdekt dus altijd training. Een ander voordeel dat hij daar heeft is dat het merendeel van de internationale teams daar gesetteld is. Vb, Athleticum, Rollerblade, Powerslide, World Inline Center, Familie Begg,... Deze houden elke woensdag een gezamelijk training op de piste samen met de Zwitserse nationale ploeg (kan hier dus wel...) en met namen zoals Scott Alridge, Dobbin, Rabeau, Pfulg,... De training wordt geleid door Mr. Bill Begg himself.

Gisteren hebben ze bv; 16x 200m voluit en daarna nog een puntenkoers (10km) gereden. 200m's tegen 16"30 (traagste) snelste 16"00. Heb je de piste al gezien. Voor de dames Nicole Begg reed juist voor Ferre en ze moest er geen ene keer af... Kalon Dobbin heeft dan nog eens aan het verzamelt geweld gedemonstreerd hoe een 100m te rijden. 9.98 waarvan de laatste 40 meter met de benen stil... Wees gewaarschuwd het zal weer loeihard gaan op de EK's en WK's!

In Nederland is er nog een baanwedstrijd gereden in Medemblik en een criterium in Leimuiden. Het verslag lees je natuurlijk op skatebond.nl de links onder de namen...


Review van een "nieuw" wiel-->Stargrip?? ken het helemaal niet, iemand???


Foto's van de marathon in Dijon vind je hier en hier.

In Latina is er het Italiaans kampioenschap start vandaag. Is rond hetzelfde plein als het EK in 1999. Ik herinner mij Wouter die daar tijdens een opwarming eens rustig zijn achterste op het asfalt plaatste en zo enkele meters voortschoof (dag voor de start) en een lid van de nationale aflossingsploeg die door het licht dat in zijn ogen scheen knal voorbij zijn ploegmaat reed. We hebben er daarna eens allemaal goed mee kunnen lachen! ;)

Dan is er in Spanje het dopingverhaal (dat er misschien wel geen is en waar enkele belgen al een ganse tijd een grote hetze rond maken). Je kan er het fijne van lezen hier, hier en hier artikel.
Nu nergens wordt er over een dopinggeval gesproken,alleen over een naald, een spuit en een product. De renner in kwestie is Garikoitz Lerga. Ik ken hem van bij roces vroeger heb er op de kamer mee gelegen en heb daar nooit iets van gezien. Wel van andere die ongeveer deden wat er beschreven staat dus misschien heeft hem het wel van die heren geleerd. Wat er in het product zat waren suikers volgens de mannen??? Den dag erachter konden ze wel ni volgen..

Hier vind je "enkele" video's van de wedstrijden in Weinfelden op de piste tijdens de laatste WIC. Je kan de aflossingen zeer goed volgen!
Dat was het tot een volgende...
greets

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Die stargrip wielen stonden hier al eens op, toen je die post over Solvein 3 points deed:
https://userdisk.webry.biglobe.ne.jp/002/455/39/1/200701_img_13k.jpg

Niet dat ik ze ken ofzo...
Grtz AJ

Itachimaru zei

Weet ik maar toen was er nog geen review van dacht ik...

greets