zondag, juni 03, 2007

Nog meer nieuws

Nederlands Kampioenschap op de weg is gisteren afgewerkt. De winnaars waren niet echt de bekende namen (Sjoerd, Ingmar,Arjan,Roy,...)Maar wel Geert-Jan Van der Wal en Marieke van Hoek. De resultaten vind je heren en dames. Bij de junioren heren was er een gemakkelijke overwinning voor Koen Verwij. Er was voorafgaande aan deze kampioenschappen veel ophef geweest over zijn deelname bij de senioren, maar dit mocht dan niet van de nationale skeelerbond omdat hij nog met een junior licentie rond reed.

In de US zijn de Trials bezig voor hun WK Selectie. Verslag via de Inline Planet.Resultaten vind je via USArollersports (naar beneden scrollen).

In Belgiƫ wordt er natuurlijk ook een wedstrijd verreden. In Brugge hebben ze gisteren onder een schitterend zonnetje kunnen genieten van de koersen. Hier de foto's van de skatingsisters.

In Noale (Italiƫ) is er ook de 2de etappe van de Italian Inline cup gereden. De overwinning ging daar naar Simona Di Eugenio en Claudio Naselli. Meer info via pattincarrera.

Voila dat was het...

Geen opmerkingen: