maandag, juni 11, 2007

Meer weekend nieuws...


In Dijon is er nog een etappe van de FIC (French Inline Cup) gehouden. We zien daar een mooie prestatie van Jasper Corne (9de)
Klik daar voor de volledige resultaten. Heren en dames. Verslag van deze wedstrijd via Bont forum en teamrollerblade.
Op datzelfde bont forum is ook nog een video geplaatst van Incheon. Klik hier.
Verslag van Nele over de wedstrijd in Weinfelden staat op haar website.

Foto's van de wedstrijden in Spinea voor de Italiaanse titel vind je hier en hier.

Rik Huys heeft ook zijn best gedaan en foto's van zowel Grote Prijs Frans Claes als nog eens Frans Claes maar dan in Wilrijk???
Hij heeft ook een interessante link achter gelaten met daar de deelnemers van de wedstrijd in Haulerwijk/Wolvega. (wel enkele belgen zie ik...)


Sprekende over Nederland, Sjoerd Huisman heeft daar dan ook de 9de etappe van de Univé competitie gewonnen. Het podium was hetzelfde als de dag ervoor in Groningen. Sterke prestatie van Stijn Van Hove die 6de werd. Verslag, Heren, Dames.

Voila het belangrijkste nieuws van dit weekend staat weer online. Misschien dat er hier en daar nog wat video's verschijnen, die kun je hier dan zeker vinden. Voor de rest al de renners (meeste toch) veel geluk met de examens gewenst en ook met de trainingen. Het BK komt dichtbij en zoals zovele jaren zal het weer een doorslaggevende rol spelen in het bepalen van de selecties voor EJK,EK en WK. Misschien zelfs nog meer dan de vorige jaren. Hopelijk is iedereen top en worden het mooie faire wedstrijden. We kijken er naar uit!!

slus

Geen opmerkingen: