zondag, april 15, 2007

Piste Bologna

In Bologna zit het piste gedeelte erop. Redelijk goed verlopen voor de 2 junior heren. Zowel Bart als Wannes wisten hun koers te winnen. De koers waar ze allebei in starten (en waar ook de goede Italianen in starten)werd gewonnen door Amabili, Bart 2e en de winnaar van 3 Pistes derde (ken zijn naam niet en te lui), Wannes was rond de 6e plek. Wannes wel de laatste 10 ronden aan kop gereden waardoor hij iets te kort kwam in de finale. Bart had de wedstrijd kunnen winnen maar bleef iets te lang zitten en de vogel (Amabili) was gaan vliegen. In ieder geval een goed resultaat! Ze zijn blijkbaar klaar voor de wedstrijd in Gross-Gerau tegen de voltallige selectie van de Azurri.

Seniors heren: Tim Vanlancker zat in de 1000m in een loodzware wedstrijd. Alle Italiaanse sprinters in de 1000m natuurlijk, hij werd daar dan ongeveer 10e. In de 3km is hij jammer genoeg ten val gekomen.

Ferre en Maarten zaten in de 5km samen, Ferre heeft bijna ganse wedstrijd gedomineerd, alleen op het einde een klein misverstand met Maarten en 3 mannen van de Marghera club weg en Ferre dan 4e geworden. Maarten iets achteruit.

10km gewonnen door Rosero. Ferre heeft verschillende ontsnappingspogingen teniet gedaan. Maar dan op het einde laat hij zich wegdrukken door de team-treinen en wordt hij 10e. Wat niet helemaal de juiste waarde weergeeft, maar zo is het altijd...

Hanne werd in haar eerste wedstrijd 4e in de 2de koers was ze zo kapot dat ze juist kon aanpikken en is dan ook zo aangekomen.

Straks meer nieuws over de wegwedstrijden.

Geen opmerkingen: