maandag, april 09, 2007

I'm a flirk!!!

Terug van weg geweest!! Na een lange autorit eindelijk terug in ons Belgenlandje! Waar wonder boven wonder de zon ook schijnt! Laat het zo nog maar een weekje doorgaan.

De foto's van de stage die zullen pas woensdag online staan, Maarten heeft de foto's nog op zijn laptop staan dus, even wachten totdat ik hem zie. Natuurlijk is er wel aardig wat afgekoerst in het weekend en ik zal proberen zoveel mogelijk info te plaatsen..

Die lelijke hier heeft vandaag zijn geboortedag! Volgens mij wordt hem 21! Proficiat in ieder geval met de GPS!! :-)



Ge kunt het verhaal en vooral die mooie foto nog eens bekijken op de Zepto pagina.



In Korea is er ook de eerste WIC gehouden. De resultaten daarvan vind je hier. De foto's van de aankomst vind je op het bont forum al is het geen super kwaliteit.

In Tampa is dan ook de jaarlijkse Tampa Classic gereden. Foto's zijn nog niet beschikbaar, maar enkele resultaten vind je wel op de pattincarrera website. Mr. Mantia heeft het daar blijkbaar weer geflikt...

In Italiƫ zijn ook op 1 april de regionale kampioenschappen gehouden. Het wordt wel even zoeken waar je concurrenten zitten...


Voor de senioren zitten de meeste kleppers in Veneto, Abruzzo en Lombardia.

Dan als laatste zijn er natuurlijk nog de resultaten van 3 Pistes. Die vind je op hun schitterende nieuwe website. Hier ga je rechtstreeks naar de resultaten.

Als laaste nog een interessante tip om dikke benen te krijgen... SQUAT!

En het is I'm a FLIRT!!!!! :-)

Greets



Geen opmerkingen: