maandag, augustus 31, 2009

A good loss...

Indien er zoiets bestaat als een goed verlies, was dit er één. De jongens hebben zaterdag in sneek een goede wedstrijd gereden. Gans de wedstrijd vooraan, met 2 man mee in de kopgroep van 9. Maarten die de sprint van het peleton wint. Was een perfecte dag geweest hadden ze dan ook nog 1 en 2 kunnen worden. Werd dus geen perfecte dag, Bart op zijn regenwielen, Ferre en Bart die bij de voorbereiding op de sprint elkaar kwijtgeraken en hierdoor veel te vroeg op kop geraken, een ongeloofelijke straffe wind en natuurlijk ook nog een sterke Gary Hekman!

Dus, neen, geen perfecte wedstrijd en dat is eigenlijk goed. Na het Ek zaten we op een wolk(je). Het Ek was goed verlopen, maar zo domineren hadden we nu ook weer niet verwacht. Deze wedstrijd brengt ons weer terug op de grond, herrinnert ons eraan dat er toch nog wat punten zijn die we moeten oplossen voor het Wk, dat je super gefocust aan zo een wedstrijd moet beginnen, dat de timing juist moet zijn, wielen,... noem maar op.

Binnen een goeie 2 weken beginnen we aan het WK en dan moeten die puntjes er zijn. Daar gaan we deze laatste 14 dagen in ieder geval nog alles aan doen.

W. Churchill

Iets minder "to the point" maar daardoor niet minder waar is de volgende:

Leo Durocher

Geen opmerkingen: