donderdag, juli 02, 2009

WoW Hoogeveen

Foto TIMs Proskateshot's

Deze avond werd in Hoogeveen de 9e etappe van de Univé World on Wheels competitie gereden. Redelijk wat renners aan de start 53 in totaal. Het was een nieuw parkoer met een stukje klinkers erin.

Na ongeveer iets minder dan de helft van de wedstrijd, is Ferre voorop geraakt met 7 andere renners. Toen deze ongeveer een 30s voorsprong hadden zijn Bart en Maarten vanuit het peleton samen met Crispijn Ariens nog naar de kopgroep toegereden. Dan waren ze dus met 11. Uiteindelijk hadden ze ongeveer een 2' voorsprong op het peleton.

In die kopgroep met ondermeer Frank Fiers en Arjan Smit, was het Frank Fiers die verschillende aanvallen plaatste. Bart was degene die hem telkens terug haalde. Laatste 1.5 ronde heeft Bart het tempo omhoog gehouden met de bedoeling van met zen 2en op het podium te geraken. Wanneer Bart aanzette om de sprint te lanceren voor hun beide, was bij Ferre het vet wat van de soep (dinsdag zeer stevig getraind en daar nog wat last van), gevolg was dat hij Bart zijn wiel kwijt was en op slag een deel plaatsen verloor. Bart moest het nu proberen af te maken. Dat lukte juist voor een aanstormende Arjan Smit. Eind goed al goed, al was het wel nipt.

Uitslag:
1.Bart Swings, Cadomotus
2.Arjan Smit, DSB
3.Crispijn Ariens, Power-Play.nl
7.Ferre Spruyt, Cadomotus
9.Frank Fiers, Univé
11.Maarten Swings, Cadomotus
16.Wannes Van Praet, De Veste- Powerslide
28.Stijn Van Hove,Gibo
29.Sven Mallezie,De Veste- Powerslide
33.Jore Van Den Berghe
46.Jasper Corne, Power-Play.nl

Volledige uitslag + verslag skatebond.

Laters

Geen opmerkingen: