vrijdag, juli 24, 2009

Nog 5 dagen te gaan

Met nog 5 dagen te gaan en aan de vooravond van de start van de driedaagse begint het nu wel redelijk te kriebelen. Via de site van het EK: http://www.euro-inline2009.be kun je de laatste nieuwe "werken" op de voet volgen. Foto hieronder is afkomstig van daar (c) V. Decleer.

Later vandaag (rond 18:00) beginnen ze in Zandvoorde met hun jaarlijkse 3-daagse. Deze valt dit jaar enkele weken eerder dan andere jaren. Vraag is of ze met het Ek vlakbij een deelnemersveld van het hoge niveau van andere jaren hebben. Risico's op valpartijen zijn er altijd en deze zijn best te vermijden vlak voor de "grote" afspraak.

Bart en Maarten gaan normaal gezien de 1500m meedoen. Kwestie van nog eens wat wedstrijdvoeling met de piste te krijgen en het risico op valpartijen zo klein mogelijk te houden. Ferre ging normaal ook starten , maar voelt zich nog wat vermoeid van de World Games en zal de 3-daagse aan zich moeten laten voorbij gaan. Morgen hebben ze nog een wedstrijd voor de WoW in Otterlo die voor het team belangrijk is. Zondag wordt het nog goed uitrusten om dan vanaf maandag samen naar de zee te verhuizen.

straks meer


1 opmerking:

Anoniem zei

zeer interessant, bedankt