woensdag, juli 29, 2009

Pronostiek

Bovenstaande figuur is het resultaat van de poll, die ik hiernaast enkele dagen gehouden heb. De vraag was dus hoeveel gouden medailles gaan we behalen op het EK dat morgen start. Vorig jaar haalden de Belgen in het totaal 9 gouden medailles, 5 zilveren en 5 bronzen plakken.

Zoals je hierboven ziet heeft het merendeel van de stemmers gekozen tussen 10 en 5 gouden plakken. Er waren 5 optimisten bij en ik ga me aansluiten bij die groep. Als alles meezit dan moeten we in staat zijn om het record van vorig jaar te verbreken en dus meer als 10 gouden plakken halen.

Ik denk dan vooral aan Wouter, Bart, senioren aflossingsploeg, Mogwli en de juniorenploeg, Mathias Voste en de scholieren aflossing. Al mag natuurlijk iedereen een medaille pakken... :-)

Voor morgen ga ik ook een gooi doen naar de 300m tijden. In ideale omstandigheden natuurlijk...
Wouter,Bart en Kwinten gaan hier voor België aantreden.

Wouter: Snelste 100m van het pak?, en een goeie laatste ronde--> 24. 4??
Kwinten: 100m van 10 laag, 9 hoog? sterke laatste ronde ook --> 25.4??
Bart: 100m zou in 9.8 moeten lukken, één van de snelste laatste ronde --> 24.9??

De enige van wie ik eigenlijk echt een gedacht heb is van Bart. De andere 2 is redelijk natte vingerwerk. Zelfs bij Bart hangt het nog van zoveel andere factoren af. Punt is wel dat hij hiertoe in staat moet zijn, als...

Hiermee gezegd zijnde alledrie dus gegokt, maar wel leuk. Morgenavond eens kijken hoeveel "kamelen" ik geschoten heb. "Feel free" om uw eigen pronostiekjes te posten in de comments, degene die bij alle 3 de Belgen er het dichts bijzit krijgt een eervolle vermelding hier op de blog als "connaisseur" en "a magic cookie"!!!

Greets

P.S.: Wouter zijn tijd zou een nieuw wereldrecord zijn...

P.S.1: Nieuws over Guyader op skatebond.nl en door Bill Begg die zoals altijd zijn subtiele zelf is. Waar die van zijn toren blaast weet je wel ondertussen...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ik vind dat artikel van bill begg niet

Itachimaru zei

Wegens de "ongepastheid" van zijn post hebben ze het verwijderd...