maandag, juli 27, 2009

Nog niet begonnen en al brokken...

Door het schitterende weer aan de kust (en in de rest van het land) waren verschillende trainingen uitgesteld. Met als gevolg dat toen de Belgen eindelijk op de piste konden er nog een 80-tal andere renners hetzelfde dachten.

Het vervolg laat zich makelijk raden, zoveel volk op de piste kan dus alleen maar problemen opleveren en dat deed het ook. Jammer genoeg waren er 2 Belgen bij betrokken. Onze beide junior dames hebben het asfalt gekust. Anke Vos is als eerste tegen de grond gegaan en Inge Van Gysel is er over gedoken. Ze had zelf zo een vaart dat ze met haar hoofd!?! de boarding beschadigd heeft...

Nu de val had wel ernstige gevolgen Anke is aan haar knie genaaid en zag er redelijk ernstig uit. Vraag is of ze wel zal kunnen deelnemen. We hopen het want na haar medaille van vorig jaar is ze zeker opnieuw kanshebster!

Inge had na haren "Headbutt" iets meer geluk (voor zover je van geluk kan spreken), en werd aan haar kin genaaid, maar dat zou buiten wat last geen verdere problemen mogen opleveren.

Hopelijk heeft Anke niet teveel last en zien we ze donderdag aan de start van de wedstrijden.Morgen waarschijnlijk meer nieuws over de toestand van de rensters.
Greets

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Anke is niet aan haar knie genaaid maar aan haar kin.

roetjes

Itachimaru zei

Twas te peinzen dat hem het weer verkeerd gezegd had... :-), in ieder geval toch goed?? (beter) nieuws voor Anke.

Jelle