dinsdag, juli 28, 2009

Headbutt ' er


Is wel durven!!! Vlak na hun val van gisteren en het "verschandaliseren" van de ballustrade aan de Egellaan. Rijden ze terug met hun tweeën achter elkaar op de piste. Vooral het positieve van de foto zien, ze zijn allebei terug op de been en buiten enkele schrammen gaan ze het wel overleven en (nog belangrijker) kunnen ze straks zonder "problemen" strijden voor hun plek bij de top van het EK.


Hierboven nog 2 foto's die zoals bovenstaande komen uit het album van euro-inline2009. Valt er iemand het verschil op tussen bovenstaande foto's? Buiten dat het Fransen zijn en van het andere geslacht... :-D (al twijfel ik wel over dien eerste :-) )

Morgen nog mijn pronostiek en de resultaten van de poll hier rechts gehouden.

Greets

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Je bedoelt dat de Fransen (en op de foto's ook de andere landen) allemaal in hetzelfde pakje rijden en dat het de Belgen maar een mengelmoesje is ....
Was mij ook opgevallen en vind het eigenlijk wel spijtig want nu wordt eerder individualiteit dan samenhorigheid getoond.
Hopelijk komt het tijdens de wedstrijden wel goed !

Itachimaru zei

Inderdeed! Ziet er niet echt uit in vergelijking met al de andere landen...

Anoniem zei

Je zou bijna denken dat ze het ook gezien hebben want op de foto's van vandaag staan ze er allemaal mooi in juiste pakje er op.
Go Belgium !!!

Anoniem zei

De samenkomst van de ploeg was toch maar voorzien op woensdag, vandaar het verschil van dinsdag en woensdag

Itachimaru zei

Samenkomst voorzien op woensdag, maar wel maandag en dinsdag gezamelijke trainingen onder de Belgische vlag...