zaterdag, juli 25, 2009

Ready for euro's???

Zijn we (mijn renners) klaar voor het EK. Ferre heeft er een goede prestatie op de World Games opzitten. Waar hij al aantoonde dat de conditie zeer goed was. Vandaag werd hij 3e in Otterlo na de Bart en Crispijn Ariens die ontsnapt waren. Opmerkelijk punt nog van die wedstrijd is dat Ferre samen met Sjoerd en "oude rot" Frank Fiers als enige in het gezelschap tekende voor een gemiddelde snelheid van boven de 47km/h over een rondje van 700m.

Maarten werd in dezelfde WoW wedstrijd in Otterlo 5e. Na samen met Shane enkele ronden vooruit geweest en dan nog de ploeg beschermt. Niet te vergeten dat het algemeen gemiddelde van de wedstrijd 42.2Km/h was.

Foto TIMS

Voor Bart is de zaak helemaal uitgemaakt. Gisteren de 1500m in Zandvoorde overtuigend gewonnen. Op de nationale training woensdag had hij tijdens 1000m's nog een rondje van 15.12 gereden, weliswaar met oude wielen en een 2e bocht die niet al te "christelijk" was. Met nieuwe wielen en nog iets gemotiveerder rijdt hij in de finale van gisteren een rondje 14.7, voor de snelheidsduivels 49 Km/h op het kleine 200m baantje...

Vanavond dan een wedstrijd voor de WoW in Otterlo. Ik had hun gevraagd om te proberen niet al te diep te gaan met het oog op de start van het EK donderdag. Diep gegaan of niet, Bart is alleen voorop geraakt met Crispijn Ariens, en hebben dan ook de groep gedubbeld. Gevolg is dat ze 3 extra (alleen) rondes moesten doen. Bart heeft nog even geprobeerd om alleen aan te komen, maar geraakt niet weg. Moest dus in de sprint gebeuren en dat ging redelijk vlot. Had op de streep zo een 6-tal seconde voor.

Nieuwigheidje: Hilde Goovaerts heeft direct laten weten dat ze terug is door de eindsprint te winnen van het peleton!!!

Kortom, lang verhaal kort, ze staan waar ze moeten staan op dit moment. Is nu een kwestie van goed te verzorgen en genoeg te rusten (wat ze zeker zullen doen) en dan donderdag de eerste medailles binnenhalen voor Belgiƫ.

Wedstrijd Otterlo: Resultaat MyLaps, verslag SkateBond.

De mannen van ZRC zijn ook aan het testen geslagen met een Live-verslaggeving van de 3-daagse. Je vindt er de uitslagen van hier en als je morgen niet weet wat doen kun je hier klikken voor de Live-verslaggeving of voor de foto's hier. SkeelerTv is er ook en heeft wat filmpjes van vrijdag online geplaatst.
Ze zijn eveneens aan het testen met video-verslaggeving (video hierboven finale 1500m) en het is zeer te pruimen!! Hopelijk levert het op het EK ook zo een beelden op, doe zo voort!!

Laters

Geen opmerkingen: