zaterdag, oktober 09, 2010

Not dead yet!!

Jawel, we zijn er nog. Is al even geleden, dus tijd voor eens wat te schrijven.

De jongens zijn dus reeds enkele dagen in Colombia (30/9). De eerste dagen dus een hoop miserie gehad met de toegang tot de piste. Nu ze hebben wel enkele keren samen met de Colombiaanse ploeg mogen meetrainen terwijl andere dit niet mochten. Dankzij de nieuwe coach??? Door wie maakt niet echt uit, maar hebben er wel dankbaar gebruik van gemaakt.
Op het moment is de piste open voor alle deelnemers (wat maar een goeie zaak is),de weg zou bijna af zijn.Op de foto's (gepikt van Bartswings.be) zie je dat er wel nog wat werk was toen de jongens daar aankwamen. Zou nu stillekes af moeten zijn. Al ziet de weg er maar smal uit. Bij Wouter vind je een filmpje van hoe de weg erbij lag toen.


De piste ziet er mooi en flashy uit, maar ze vreet wielen! Na 1 training waarbij je verscheidene keren de limiet opzoekt zijn de wielen eraan voor de moeite. Elke wedstrijd nieuwe wielen dus... Voor een nieuwe piste zou dit toch niet mogen!!!

De voorbereiding verloopt redelijk vlot. Vandaag voor het eerst eens goed in het rood gegaan. Ging bij de senioren redelijk vlot. Voor het eerst dat ze minder last hadden van de adem. De juniors deden het nog iets rustiger (zijn nog maar enkele dagen daar).

Voor degene die geïnteresseerd zijn in de voorbereiding die we gedaan hebben met het topsportlabo op het hoogteprobleem hier een klein uitreksel:

Opgave was dus om in de klimaatkamer 7x (7'??? Watt - 3' losfietsen): Er werd dan de saturatie, lactaat en hartslag gemeten.

Testpersoon: Bart Swings                   Wattage               Saturatie                        Lactaat

23/09/2010                                             280                        83                                4.7
27/09/2010                                             290                        85                                4.9
29/09/2010                                             290                        87                                2.8
*Meetresultaten van de laatste blok in de reeks(7e - 50' bezig)

Voor de rest nog niet echt veel nieuws. Ik probeer terug wat meer op de blog te schrijven, zeker hoe dichter we bij de eerste wedstrijden komen. Ik heb meermaals per dag contact met de jongens, dus van zodra er iets interessant te vermelden is vind je het hier terug!

Laters

Geen opmerkingen: