dinsdag, oktober 12, 2010

Crash boom bang...

Gisteren een iets mindere dag op het Wk in Guarne. Tijdens een versnelling met de ganse groep, kwam Maarten op de gele lijn aan de binnenzijde van de piste met zijn schaats. 2 voeten aan het bollen, maar het mocht niet baten. Swiep! onderuit, Siemen sprong over Maarten maar omdat hij in de bocht reed was het moeilijk deze te houden--> vollebak balustrade in, Siemen had lichtjes last van de ribben. De balustrade daarentegen was wel genekt.

Maarten heeft een verzameling schaafwonden voor aan de collectie toe te voegen. Eén redelijke diepe de rest valt wel mee. Hopelijk hebben ze beide er niet teveel last meer van als het wk start. Met nog 10 dagen hebben ze wel nog even tijd.

Voor de rest gaat het daar goed in Guarne. Af en toe doet het weer wel een beetje raar. Gisteren is de Duitse ploeg aangekomen. Vandaag zouden de Amerikanen aankomen. Dan kan het schouwspel van tijden enzovoort helemaal beginnen. De delegaties die uit Azië komen is voor het moment nog een misterie. Ben benieuwd wat daar van komt.

Laters

Geen opmerkingen: