zaterdag, oktober 30, 2010

Dat is dan ook weer sport...


De laatste dagen absolute hoogtepunten. 2 gouden medailles,reeksen Ploegkoers gingen ook vlot en geen USA in de finale. Dat gingen we wel even klaren.

In gedachte was de medaille er al. Ook bij mij. Vertrek was goed, constant in 2e of 3e plek,even naar 5e maar rap terugdenken naar plek 3 gegaan. Rond minuut 3 slaagt het noodlot toe. Ferre lost Bart af en wordt dan onderuit gereden door een tegenstander.

Op zich geen groot probleem,hebben immers afgelost,maar Ferre zijn schouder is uit de kom geraakt door die val en zijn knie degene hij bezeerd had vlak voor wk en inspuiting heeft in gehad is natuurlijk zijn steunpilaar bij landing.

Geen Ferre meer dus. Bart en Maarten proberen het onder hun tweeën (elk 2 ronden) en dat lukt zeer goed,tot op de laatste 2 ronden. Klein gat en Maarten die 2 ronden moet doen tegen het sprintgeweld, was onmogelijk.

Een medaille die zeker was (in gedachte alleszins) ,weg! Dat is dan ook weer sport. Hoort er nu éénmaal bij. Morgen nog eens proberen op de marathon, hopelijk met Ferre.

Lichtjes ontgoocheld ga ik slapen,maar morgen gewoon 3 op 3 van maken.

Slus

Video hieronder (dank aan Vincent voor de link)
Published with Blogger-droid v1.6.4

3 opmerkingen:

Huub zei

dit is inderdaad topsport..
heel erg spijtig, hopelijk niet te erg voor Ferre! Hopelijk is Ferre snel hersteld en kunnen ze er vandaag een mooi einde aan breien! 4medialles is al heel erg mooi, nu enkel nog de media coverage verkrijgen die ze verdienen!

Straffe gasten, inclusief uzelf! ;o)

Vincent zei

Video van de relays op http://www.ustream.tv/recorded/10495755

Itachimaru zei

Bedankt.