vrijdag, september 25, 2009

Marathon Junioren

Geen foto's van de Swings-express vandaag, die van gisteren zijn nog "onderweg". Vandaag dus de junioren die hun marathon betwisten. Het was in ieder geval droog, was dan ook wel zeer warm. Wanneer de juniors dames 1u17 rijden over de marathon dan zegt dat wel iets over het parkoer.

Het parkoer is dus pijlsnel. Ferre en de rest van de senioren zijn het parkoer vandaag gaan verkennen en hebben er ook al op gereden. Met zijn lange rechte stukken is het dus zeer snel, ontsnappen zal moeilijk worden. Laat dat nu juist de bedoeling zijn. Ferre gaat proberen mee te gaan in een ontsnapping, indien er geen weg blijven, zal het alle man aan dek zijn om de sprint voor Bart op poten te zetten. Hoe dan ook laat ons hopen dat het een zware wedstrijd wordt. Dat de sprinters (Mantia) al enkele pluimen verloren is...

Bij de juniors was het ondanks het warme weer en de snelle wedstrijd wel een sprinter die de wedstrijd op zijn naam kon schrijven. Chinese Taipei heeft 4 gouden medailles te danken aan bovenstaand skeelertalent! Bij de dames was het 1 en 2 voor het organiserende land. Niet verwonderlijk waren ze daar in Haining zeer blij mee. Uitslagen vind je op de gewoonlijke sites. De Belgen deden het redelijk goed. Verslag via ZRC , seniors hebben wedstrijd niet gezien, dus niks over te melden van hun kant.

Nog één keer vollebak dus, laat ons hopen dat "dame fortuna" ons nog eens toelacht!

Slus

Geen opmerkingen: