zondag, september 20, 2009

Dag 3 Wk

Dag 3 van het wk, was kort te beschrijven. Genekt door de onschuldige hand. Zowel in de reeksen ploegkoers (juniors,seniors) als in de 1000m halve finale van Bart, hebben we de pech van in zware reeksen te loten. Het was gisteren al in de afvallingswedstrijd en vandaag in de halve finale ook, Mantia die op Bart zijn wiel rijdt. Gevolg moest al het werk doen om voor een tijd te rijden, op de meet verliest hij juist van Mantia. Trage (1e) reeks en uit de finale,medaille had er anders wel ingezeten, maar ja, ieder moet rijden naargelang zijn sterke punten.

Ondertussen blijft Jore het schitterend doen. Elke dag een medaille. Hopelijk kan hij op de weg een nieuw kleurtje toevoegen aan de collectie! Moet zeggen ik had verwacht dat hij zich op de langere afstanden ging toespitsen en ik dacht dat hij het daarop moeilijk ging hebben voor een medaille. In ieder geval beslist de goede keuze gemaakt en echt positief verrast, doe zo voort en breng er nog een paar mee naar huis!



Ondertussen zijn er ook nieuwe foto's van de Belgen van dag 2. Maarten heeft geprobeerd wat meer foto's te trekken. Morgen rustdag en misschien nieuwe foto's van de Belgen??

Slus

Geen opmerkingen: