zondag, september 13, 2009

Bezigheidstherapie

(c) foto patincarrera

Meer en meer wordt er voor het WK een hoop geschreven over de tijden die gereden worden op de piste vlak VOOR het Wk start. Op deze manier hebben de thuisblijvers ook iets om over mee te klappen. Dit jaar is het in vergelijking met vorige jaren toch iets stiller, maar niet helemaal...

Joey heeft vandaag een vliegende 100m gedaan. 7.3s volgens de persoon die de timing deed, naderhand bij nameting op video was het 7.6s. Ja, je leest het goed de NZL filmen ook de concurrentie tijdens hun trainingen, kwestie van lijnen te kunnen bijstellen, enzovoort,...

Bart en Ferre hebben deze ochtend ook vliegende 100m's gedaan, ze kwamen op een 7.7s voor Bart en 7.9s voor Ferre. Redelijk goed dus, al moet je al dat "timen" wel met een korreltje zout nemen. Waar het op neer komt is om op het einde van de wedstrijd als 1e over de meet te komen. Met een tijd van 14.7s of 16s maakt niet uit, gewonnen is gewonnen.

Komt dus maar op 1 ding neer en dat is bezigheidstherapie, vooral voor de thuisblijvers dan. De jongens ter plekke weten goed genoeg wanneer er iemand hard gaat, zonder dat ze dit op de chrono bevestigd moeten zien.

Aangezien het nog een dikke 5 dagen duurt voor de effectieve start van het Wk,...

Slus

P.S.: Niet vergeten te stemmen op de nieuwe poll. Na 10 medailles in Gijon en een 5e plek in de medaille stand, een moeilijke opdracht voor het team?? Stem er maar op los!!

Geen opmerkingen: