woensdag, oktober 21, 2009

Not dead!!

Neen we zijn er nog. Weliswaar al een tijdje geleden dat ik nog gepost heb. Voor het moment een 3-tal weken rust genomen (ik niet de renners...). Ondertussen verschillende nieuwtjes gemist (niet gepost).

Eén van die nieuwtjes is bv een artikel van Bart in het magazine Veto. (foto->Xavier Van Keirsbulck)

Wat de meeste onder jullie wel al zullen hebben opgemerkt is de mantialog site. Mr. Mantia heeft het daar bijna dagelijks over zijn trainingen en eetgewoontes. Voor het moment ben ik nog niet echt onder de indruk van de site (inhoud). Wat hij neerschrijft is redelijk basis stuff, als je bij Renee geweest bent of op de clinic heb je al die dingen reeds gedaan. Bij het lezen ervan krijg ik de indruk dat hij alleen maar techniek traint. Dat techniek hem zijn gouden medailles opgeleverd heeft.

Nu hij heeft zeker een superb techniek, maar je gaat me nu toch niet wijsmaken dat hij die benen, conditie, snelheid krijgt met zijn techniek oefeningen. Blijf het dus volgen en ben benieuwd of hij zijn "andere" trainingen ook online gaat plaatsen. We zijn tenslotte voor de meeste renners in een relatieve rustperiode.

Al hebben vandaag Maarten en Bart een inspanningstest gaan doen bij het TopsportABC in Leuven. Die was redelijk pittig, maar ze kwamen er zeer goed uit. Dat beloofd alvast voor de aankomende winter en de volgende test ergens in het voorjaar.

Ferre die is ondertussen reeds terug van een weekje Teheran (Iran). 4 november vertrekt hij weer en dan voor 3 weken. Hopelijk kan ik dan ook enkele foto's op de blog zetten van de "avonturen" daar.

Laters

1 opmerking:

Jan Roel van Rhee zei

Hey Jelle,

Nog eens proficiat met het fantastische seizoen, voor jou en al jouw renners.

Mooi artikel van Bart!

Greetz,

Jan Roel