donderdag, juli 26, 2007

Laatste dag piste


De laatste dag van de piste zit er al op. Standaard deze laatste jaren zijn het dan de 500m en de ploegkoersen...


1.Luca Presti
2. Julien Despaux
3. Thomas Boucher
13. Stijn Van Hove
16. Wouter Hebbrecht
28 . Maarten Swings

Wouter werd tijdens de kwartfinale door een Spanjaard uit de race geduwd en weg was de kans op een medaille. Zie hier ook nog de schitterende move van Luca Presti tijdens 500m.


1.Erika Zanetti
2.Nicoletta Falcone
3. Jana Gegner
14. Jessica Gaudesaboos
16. Britta Vantournhout


1. France
2. Italia
3. Deutsland
10. België (Swings, Tas, Van Hove)

Belgen in de reeksen op de supersnelle piste een slecht aflossing tussen Stijn en Kwinten en het spel was om zeep. Niet meer terug te komen.

1. Italia
2. Duitsland
3. Nederland
6.België
Ongelooflijk mooie foto's zie je via skatepodium en door Harm De Boer.

Dus de piste zit erop. Niet echt een goede beurt gemaakt de Belgen. Al kan dat natuurlijk ook aan de vorm van de piste worden toegeschreven. Ik lees en zie op de verschillende video's dat de piste bijna onmogelijk te passeren is eenmaal op snelheid. Doet mij denken aan die andere piste in Portugal. Was ook één met een ongelooflijk kort recht stuk!

Nu geen paniek de weg komt en de Belgen doen het altijd beter op de weg! Ik voorzie vooral voor Wouter een gouden kans om zijn eerste europese titel binnen te halen. Het wegparkoer is wel iets naar zijn hand en ik denk niet dat hij er daar veel te vrezen heeft...

De rest van de Belgen gaan het normaal ook wel beter doen. Ferre zal aan de kant moeten blijven. De marathon zal waarschijnlijk niet lukken en misschien best zo om een beter herstel te hebben.

Morgen dus 200m en Puntenkoers. Iets voor Wouter en Kwinten dus, duimen maar!

Greets

1 opmerking:

Robbie zei

Belgische Records gereden door Stijn en Jessica op de 500m!!