dinsdag, juli 24, 2007

Klein drama...


Juist telefoon gehad van Portugal, Ferre in de reeksen van de 1000m gevallen over Portugees en schouder uit de kom. Renee mocht het van de Portugese arts niet ter pleke terug in elkaar plaatsen, dus hebben ze hem met de ambulance afgevoerd naar het plaatselijk ziekenhuis, waar hij 40 min heeft gelegen en dan hebben ze besloten die schouder maar terug "in de kom te plaatsen".

Gevolg: 5 dagen rusten met de schouder dus Ek eigenlijk voorbij... Misschien wel de marathon meedoen op het einde. Hangt af van hoe alles verloopt. Begon nochthans "goed" Kwinten en hij meer door hun eigen doen gisteren afgevallen dan door het zware tempo. Spijtig dat het nu dan al moet stoppen.

Verder nieuws van de Belgen, Hilde en Britta eruit in halve finales 1000m Jessica in de reeksen, Maarten, Ferre en Stijn eruit in de reeks. Ik veronderstel dat Jasper of Stijn Ferre zijn plek op de afvalling innemen en zodus kunnen we wel met 3 man starten. Ferre zal gedwongen moeten de race langs de kant volgen.
Ondertussen is de selectie voor WK Junioren vrijgegeven. Was niet echt een geheim, moest alleen nog worden goedgekeurd (en daar loop het meestal wel mis...)

Juniores heren
Bart Swings
Wannes Van Praet
Jens Maertens
Jore Van den Berghe

Juniores dames
Annabel De Cleer

Foto's worden verder aangevul hier...

Verdere media via MundoPatin--> Foto's --> Video's

Bij de video's een mooi staaltje ploegwerk op legale wijze van Pascal Briand in de halve finale 1000m. Zoals ook duidelijk werd op die andere video, het is ongeloofelijk moeilijk voorbij te steken...

Via de inlineplanet hoor je ook wat over de Pan American Games in Rio de Janeiro.

Dat is het voor vandaag misschien straks meer...

greets

3 opmerkingen:

Unknown zei

Jessica er uit in de reeksen, Hilde en Britta in halve finales!

http://patimportugal.net/html.asp?codhtml=110

wel eerst alles selecteren, anders zie je niets!

grtz

Itachimaru zei

Juist, ik wist het wel maar met de gebeurtenis van vandaag effe vergist... pas het direct aan!

Anoniem zei

Hoop dat Ferre snel herstelt!

Fik