donderdag, juli 15, 2010

Selectie's bekend

Met het bekend maken van de Italiaanse selectie zijn de meeste medaille kandidaten nu bekend. Als je de selectie nog niet gezien hebt. Hier de officiële mededeling.

Op papier ziet het er een zeer sterke ploeg uit. Vooral bij de seniors dames / heren. Bij de heren hebben we de gebroeders Amabili. De jongste Davide heeft het op zijn laatste EK het gepresteerd om op maar liefst 2 afstanden NIET gedeklasseerd te worden. Ik zet er nu geld op dat hij op de piste één of ander maneuver gaat uithalen. Soit, dat zien we dan wel als het zover is. Zijn in ieder geval wel 2 mannen die op hun thuispiste rijden.

Hiernaast kan je dus een pronostiekje placeren. Vorig jaar 32 medailles. Met de renners die meegaan moet er toch wel de mogelijkheid inzitten om in de buurt te komen van het aantal van vorig jaar. Hoewel we natuurlijk bij de juniors heren dit jaar geen ploegenkoers kunnen inzetten wat ons toch al zeker 2 medailles kost.

Over 13 dagen kunnen we eraan beginnen. We zullen rap zien hoeveel het ons gaat opleveren.

Ieps

3 opmerkingen:

Wouter Hebbrecht zei

Davide zal dan wel kennis maken met de "Kloeke Man van Holsbeek" haha
Tot ginder!
Wouter

Itachimaru zei

In één moeite dan de coach ook mee pakken! Die moeten we nog iets! :-)

Anoniem zei

Inderdaad weer een uitgebreide selectie van thuisland Italië. Enkele bemerkingen hierop zijn : Waarom kon dat vorig jaar in ons land niet ? En waarom niet ook hier onze selectie wat groter maken ? Ik bezie het zo, bekeken vanuit de kadetten jongens, zij konden gemakkelijk die ploegenkoers kunnen rijden, dewelke nu niet kan gereden worden bij de juniors. Inderdaad ze hebben op de internationale wedstrijden algemeen niet goed gereden, maar had de bond nu eens bv. na het BK die jongens eens samengeroepen, en gezegd van "jullie hebben niet echt jullie al bewezen op europees niveau, maar we willen jullie wel de kans geven, willen jullie echt ervoor gaan ? Willen jullie proberen 'samen' te rijden voor medailles ?" Ze zouden de kans wel gegrepen hebben, en dan hadden ze nog TWEE maanden tijd om SAMEN te trainen. Er zouden tussen de ouders, de clubs, de trainers wel afspraken gemaakt kunnen worden om ze samen te laten trainen. Ik denk dan maar dat ze bv. een week samen zouden kunnen getraind hebben in een van de drie clubs.
Maar ja, het zal voor volgend jaar zijn hopelijk.
Gestemd dat België tussen 20 en 30 medailles gaat behalen, het hadden er meer als 30 kunnen zijn, als ja je de jongens cadetten zou meegenomen hebben. En misschien wel nog meer als je enkele senior dames ook zou meegenomen hebben, en die ook samen had laten trainen die 2 maanden na het BK.
Grtjs Rudi.