zaterdag, juli 03, 2010

1e hindernis genomen...

Woensdag stond er een belangrijke vergadering op het programma voor Hanne. Zij en haar ouders werden bij het BAS (Belgische Arbitragecommissie voor de Sport) verwacht. Alsook een vertegenwoordiging van de VRB.

Het ging daar natuurlijk over de niet-selectie van Hanne voor het EK. Iedereen heeft ondertussen al een hele hoop gelezen daarover. Vandaag dus uitspraak in die zaak. Hanne is daar dus in gelijkgesteld. Volgens de bestaande selectiecriteria was er dus geen enkele reden om Hanne thuis te laten. Vandaar is er één lid meer bij de selectie.

Hoe dit nu allemaal verder moet is nog maar de vraag. Feit is wel dat het BK ondertussen al een goeie 7 weken gepasseerd is. 7 weken dat er dus vanalles en nog wat gedaan werd, alles zo een beetje buiten aan de sporter in kwestie denken. Volgens mij was deze zaak van in het begin af aan vrij duidelijk (toch met de bestaande criteria), verschillende mensen in de VRB waren het daar niet mee eens (goed recht natuurlijk), niet alleen dat ,ze hebben dan nog eens hun uiterste best gedaan om het de lange baan op te schuiven( ook een recht, alleen getuigt het misschien niet echt van sportsmanship). Vandaag (gisteren) hebben die 3 onafhankelijke rechters, advocaten? hierover anders beslist...

Weinig nut om hier opnieuw over de handelingen van de VRB te beginnen. Hanne zit erbij, 1e hindernis genomen. Over een goeie 3 weken volgt de volgende hindernis. Nog 21 dagen dus om zich voor te bereiden op het EK. Jammer toch dat dit allemaal zo lang moest duren.

Soit, Hanne kan er met goeie moed tegenaan gaan. Ze kan al direct mee met de jongens op stage vertrekken volgende week.

Op naar de volgende hindernis!

Slus

P.S.: HTC rocks!!!!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat Hanne, ga ervoor!!

Anoniem zei

Proficiat Hanne, veel succes!
Els

Anoniem zei

proficiat hanne.. Je moet niet denken dat de druk nu bij jou ligt, zoals de meesten nu denken... Gewoon alles geven!!
groetjes kirsten

Jan Roel zei

Beste Jelle,

Eindelijk heb je dus een HTC gekocht! Met toetsen of touch-screen?

Via deze weg ook nog eens een dikke proficiat aan Hanne. Go4it!

Jan Roel