dinsdag, juli 20, 2010

GIC Bremen

Picture (c) German Inline Cup

Zondag had er nog eens een wedstrijd voor de GIC plaats. Was in Bremen te doen. Wedstrijd over 42km. Wedstrijd op zich was een saaie boel. Niemand die echt initiatief wou nemen. Bart ontsnapte zelfs met 2 ploegmaats en deze wouden niet meerijden. Gevolg is dat Ferre en Maarten zowat 3/4 van de wedstrijd op kop gereden hebben. Af en toe was er eens een ontsnappingspoging maar deze was snel teniet gedaan. Werd dus een sprint op het einde. Na Bart te hebben afgezet op een 600-700m van het einde hebben Ferre en Maarten de rest van de groep wat laten lopen. Bart won uiteindelijk met overschot de sprint (foto). Meer kan je lezen op Bart zijn site.

In Nederland zit de baancompetitie er op. Winnaars vind je hier. Met het oog op het EK is een man die zeker in het oog moet worden gehouden Ingmar Berga. Na 2 overwinningen op rij in de Nederlandse competitie heeft hij duidelijk de goede vorm te pakken. Hij heeft ook een interview gehad met skatingonline en spreekt hier over de kansen van de Nederlandse ploeg. Op de weg zie ik deze jongens zeker verwoestend uithalen. Samen met Crispijn Ariens één van de gevaarlijkste outsiders voor de titels op de weg. Piste lijkt me iets moeilijker.

Nog 9 dagen tot de start van het kampioenschap, binnen 4 dagen vertrekken we naar San Benedetto. Vandaag nog even stevig trainen (kort maar stevig), daarna vooral goed rusten en nog wat snelheid opdoen.

Laters

PS: Blijkbaar klein foutje in de pronostiek geslopen. Vergeten <30 te zetten. Voor medailles tussen de 20 en de 30 gaan we dus niet (hmm...)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jelle,

Vergeet niet dat Crispijn vorig jaar op de piste zijn eerste media nam op het EK:p

Greats,


Jasper

Itachimaru zei

Tuurlijk, maar de piste in San Benedetto is een pak moeilijker dan Zandvoorde, Guyader zal er terug bij zijn en de Italiaanse ploeg gaat ook een stapje hoger staan volgens mij.

Nu van mij mag het met alle plezier hé, maar de weg is iets wat echt op hun lijf geschreven staat zeker tov van vorig jaar.