donderdag, juni 25, 2009

Versnellingske hoger

Examens zitten er nu voor iedereen op, dus kunnen we terug een versnelling hoger gaan. Zal nodig zijn om "top" te zijn binnen een maand. Gaan we dan direct doen en er dit weekend nog eens stevig invliegen. Is één van de weinige waar men renners geen wedstrijden hebben en allemaal aanwezig zijn met Ferre die vertrekt naar de world games binnen een 15-tal dagen.

Hoewel de trainingsintensiteit op een lager pitje stond de afgelopen weken zijn er sommige die daar minder last van hebben. Gisteren op de 200m piste in Tienen een redelijk intensieve training afgewerkt. 3x 5km [2x (4R1/2 aan 20" per ronde (36km/h)),2x 8R aan 18" per ronde (40km/h))]. Rust tussen elke reeks was ongeveer 5'. Tamelijk specifieke opdracht, al zit de intensiteit nog "tamelijk" laag. De jongens waren tijdens die opdracht wielen aan het testen,waardoor je wel degelijk een goed beeld op de verschillen had (tussen verschillende wielen)

Om de training te eindigen hebben we nog 2 vliegende 200's gedaan. Bij de 1e werkte de gsm/chrono niet (toetsenblokkering...) bij poging nummer 2 een nieuw "baanrecord" met 15"13 over 200m. Goede wielen? goei manneke? of allebei?? We zullen het zien over enkele weken. Het doel is onder de 15" te geraken op Tienen en/of onder de 28" op Kessel-lo. Of dit effectief ook te doen is zal een andere zaak zijn. Zowel de piste in Tienen als in Kessel-lo hebben hun beste tijd gehad. Maar we blijven uitdagingen zoeken natuurlijk.

Om het even over iets anders te hebben nog. Vorig weekend was er een WOW in Utrecht. Is al oud nieuws natuurlijk, maar ik had graag foto's bij men post gehad en blijkbaar hadden de "usual" bronnen geen foto's genomen. Vandaag daarentegen is daar verandering in gekomen.Heel leuk parkoer met verschillend niveau. Leuke plek om een wedstrijd te organiseren. Ferre was jammer genoeg alleen op de wedstrijd op een parkoer waar een beetje teamplay wonderen kan verrichten. Veel aangevallen maar niet weggeraakt. In de peletonsprint achter het top trio moest Ferre alleen Sjoerd laten voorgaan. Met de conditie zit het wel snor. De snelheid moet nog naar omhoog gaan en daar gaan we dan oa aan werken de komende weken.

Volledige uitslag met enkele Belgen die eruit springen:

1. Pascal Briand
2. Geert Plender
3. Geert-Jan van der Wal
4. Sjoerd Huisman
5. Ferre Spruyt
7. Jore "Mogwli" Vandenberghe
19. Sven Mallezie
29. Stijn Van Hove
30. Frank Fiers
37. Wannes Van Praet
38. Jasper Corne

Bovenstaande foto's komen allemaal van http://sportexperience.adolfsefotografie.nl/

Ondertussen is dan ook de Nederlandse selectie voor het E(j)K bekend. Niet echt verrassende namen bij.

Dat was het dan weer, later meer...

1 opmerking:

Itachimaru zei

jspruyt (a)gmail.com. Ben blijkbaar je emailadres kwijt maar zie het helemaal zitten!!