maandag, juni 08, 2009

News updatesssssssss


Via RollerEnLigne is er een interview met Shane Dobbin tevoorschijn getoverd over de FIC in Besancon. Hij heeft het daar over zijn wedstrijd en de hulp van de "teammates". Ook over de wedstrijd van Dijon volgende week, waar iedereen (ook Maarten) van de ploeg het gaat opnemen tegen de verzamelde WIC-ploegen. Wordt wel leuk (hopelijk).

Experts in speed hebben een echte expert achter hun spiegelbus gekregen. Diego Rosero wou wel eens voordoen hoe het juist allemaal moet.

Via Inline Notebook, weten we dan weer dat de Chileense superster Catherine Penan, doorn in het oog van de familie Begg, moeder wordt. Op dezelfde pagina staat Hilde Goovaerts met de kleine Gust.Voor de rest is het trainen geblazen hier in Heverlee (zoals op zovele plekken). Examens staan voor de deur in wat juist een drukke trainingsperiode is. Ferre die is naar Weinfelden getrokken. Heeft daar nu 1 week meegetraind met gebroeders Dobbin. In het weekend naar een "bahn" wedstrijd in Oostenrijk geweest (W├Ârgl), waar hij op zaterdag de puntenkoers won en daarna ploeggenoot mee op het podium hielp. Uiteindelijk hadden ze alle 3 gelijke punten. Waarmee Cadomotus plek 1 tot 3 voor zich opeiste. Ferre blijft daar nog tot zondag. Meer foto's via www.jugendsport-foto.de 

Foto facebook Katharina Rumpus

Meer nieuws later.

Geen opmerkingen: