dinsdag, april 01, 2008

Stage dag 1 & 2

De renners waren vroeg aangekomen in Spinea. Zo vroeg dat ze al even konden gaan losrijden op de piste van Scaltenigo. Volgende dag begonnen met de trainingen. Jore , Maurine en ikzelf kwamen aan op maandagmorgen met het vliegtuig. Was allemaal redelijk vroeg ( de andere waren nog aan het ontbijten).

Photobucket

Eerste dag is redelijk vlot verlopen. Eerste training en 2de op de piste van Scaltenigo. Mooie piste met zeer vlotte bochten (Soms toch).

Vandaag (dinsdag) een kleine rampdag. Tijdens de ochtendtraining, juist de opwarming gedaan en enkele versnellingen. Kwamen we tot het oefenen van de parabolische bochten. Ik ging zelf bij groep 2 eens de ronde aantrekken. Na de eerste snelle bocht zet ik mij in bocht 2 helemaal bovenaan zodat de rest kon voortsnellen! Suzanne geraakte nog voorbij, achter haar kwam Stijn en die maakte kennis met de gladheid van de piste... Gevolg--> Stijn op de grond, Katia op de grond, Maurine op de grond en tegen ballustrade, Hanne op de grond en Ruth op Hanne en dan op de grond. Jelle langs boven recht gebleven.

Photobucket

Photobucket

Zowat de helft van onze groep lag dus tegen de vlakte. Ruth kwam er redelijk goed van af, Katia had 2 pakjes aan en had alleen maar een gescheurd eerste pak. Stijn is nen echte dus die was wel snel recht. Maurine en Hanne waren er erger aan toe. Voor alle zekerheid zijn ze eerst maar is langs de "ospedale" geweest. Heeft wel 4uur geduurd eer ze terug waren. Gelukkig niks gebroken. Maurine heeft wel een kleine snee moeten laten naaien, maar ze was al vollebak terug aan de slag tijdens de namiddag oefeningen. Tuurlijk met de nodige voorzichtigheid...

Photobucket

Photobucket

Wie die voorzichtigheid niet had was de middelste Swings. Tijdens de interval training ging het zo ongeloofelijk goed dat hij toch een poging wou ondernemen om de "fastest man on track" te worden. Daarvoor moest hij de tijd van Zangarini en Perruzo kloppen zijnde 14"88 en 14"83. Op 2 ronde van het einde vertrok hij dan voor zijn poging. 1 ste ronde was 15"54, 1ste bocht 2de ronde lag hem met zijn botten op de grond! Te snel, te veel, te laag, (zon in zen ogen). Ritssss op de grond en linker- en rechterbil geschampeerd.

Positieve is wel dat de snelheid er al dik inzit. Juist iets te overmoedig, maar toch nu kunnen ze elkaar verzorgen.

Photobucket

We zijn daar met 2 busjes waarmee we ons verplaatsen, tegen morgen krijgen we onze nieuwe sticker voor het vervoer van "andy-capixen" zodat we met alles in orde zijn en makkelijk kunnen parkeren.
Tegen morgen post ik wat foto's van de mummies, de andere foto's van dag 1 vind je hier.

Greets

2 opmerkingen:

Anoniem zei

tof je verslag
doe Ruth de groeten
Els is hard aan het werk (terreinuitkamming)
groetjes
Tin

Huub80 zei

te grappig geschreven!
hopelijk allemaal geen erg

geniet er daar nog van!
succes!